sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
Ja bi platio kinezima, da me puste da se zaletim i lupim svojim jajima u onaj njihov najveci gong da zvoni po celoj kini i to rano ujutro da moja jaja probude celu kinu.
A vi?
A vi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gledao bih da napravim neki dil sa g. Miskovicem kako bih tu kolicinu za neko vreme utrostrucio...
Gledao bih da napravim neki dil sa g. Miskovicem kako bih tu kolicinu za neko vreme utrostrucio...
Ja bi platio kinezima, da me puste da se zaletim i lupim svojim jajima u onaj njihov najvecu gong da zvoni po celoj kini i to rano ujutro da moja jaja probude celu kinu.
A vi?
auuu pa svasta
prvo bih sredila gajbu, stavila deo za crni fond, otvorila azil za mace kuce i ostale zivotinjke sa 24 h negom vetom i super usovima, otvorila poslasticarnicu, proputovala svet autom, dala u humantirane svrhe za neke domove za beskucnike, za bolnice, za druge azile i sl, kupila kucu u kairu, na jugu spanije neku u mavarskom stilu, ucila portugalski i francuski.......![]()
Nisam je tebe bocnuo, nego mi je cudno da ste toliko sa tim materijalnim optereceni. Ustvari nije mi cudno, jasno mi je, ali to necu reci.
Ne moze se mene zaposliti, ja biram gazdu za kojeg cu raditi. Meni je novac na zadnjem mestu u zivotu.
Не бре мићо, онај ко има велики мозак бира за кога ће радити, онај ко има велика јаја он служи као јајара за послове и то је то..![]()
nemas zelju za necim u zivotu?Ja uopste ne znam sta bih radila da imam neku ogromnu kolicinu para..![]()
Ja uopste ne znam sta bih radila da imam neku ogromnu kolicinu para..![]()
nemas zelju za necim u zivotu?
naravno da imam, ali nisu vezane za materijalni status![]()
Velike kineske kugle u maloj kineskoj ruci.
ih sad i ti, takve zelje svi imamo, ali tema je takva da otvoris karte kad su materijalne stvari u pitanju, sta bi lepo sebi priustila ili drugima da imas tu mogucnost
nemoguce je da nemas takve zelje, nego si u bedaku trenutno pa ti sve ravno do kosovakontam
ih sad i ti, takve zelje svi imamo, ali tema je takva da otvoris karte kad su materijalne stvari u pitanju, sta bi lepo sebi priustila ili drugima da imas tu mogucnost
nemoguce je da nemas takve zelje, nego si u bedaku trenutno pa ti sve ravno do kosovakontam
Bilo bi potrebno mnogo kineskih ruku da pridrže ona najveća jaja dok se zaleću prema gongu.
Pa od siline potresa bi se srušio kineski zid sa sve carskom palatom.Sigurno želiš da učiniš tu bahatost? Mislim kineski zid je jedina građevina koja se vidi iz svemira i pomoću koje se astronauti orijentišu.Čime će se astronauti orijentisati?
pu majku im
al dobro od tolikh para nije toliko strasno, opet ti ostane
..cura je van vremenska bre,njena aura prevazilazi granice ovozemaljskih težnji...