DA LI SAM TRUDNA

cao svima...e pa ne znam odakle da krenem...imam ne redovan ciklus i od decembra do januara sam dobijala na 17 dana a pre toga na 20,25,28,30 kako kad...tako mi je vec 12 godina tj od prve menstruacije...ginekolog mi je pre tri godine rekla da je to normalno radila sam sve analize i sve mi je bilo ok....medjutim nisam dobila od 27.01. tj skoro dva meseca...zelim bebu i radimo na tome od jula prosle godine ali nikako da uspemo...nisam kupila test da proverim rekla sam samoj sebi ako ne dobijem do prvog aprila da cu tek tad kupiti...mnogo mi se spava,imam povremene grceve u stomaku,bolove u ledjima,male mucnine koje nisu pracene povracanjem,jako sam nervozna i grudi me uzasno bole pogotovo u toku sna...sta vi mislite o svemu ovome? :)
Ja bih do sada 10 puta uradila test!!! :D Ne bih izdrzala....:D

molim za pomoc : imala sam seksualni odnos ( ne bukvalno ulazio mi je penis na pocetku vagine ) a 5 dana sam pre toga imaa menstraciju . prenego da svrsi izvukao je penis , da li mogu zatrudneti kako da znam jos sam mlada veoma , oboje se plasimo i to veoma nzm sta nas tako obuzelo , nakon nekog vremena od par dana opet smo imali odnos i prenego da svrsi on izvuce pneis ali zbog sigurnosti molim za pomoc neznamo sta da radimo , u panici smo i to velikoj ne spavamo danima cele veceri razmisljamo i neznamo sta cemo MOLIMO ZA POMOC

molim za pomoc : imala sam seksualni odnos ( ne bukvalno ulazio mi je penis na pocetku vagine ) a 5 dana sam pre toga imaa menstraciju . prenego da svrsi izvukao je penis , da li mogu zatrudneti kako da znam jos sam mlada veoma , oboje se plasimo i to veoma nzm sta nas tako obuzelo , nakon nekog vremena od par dana opet smo imali odnos i prenego da svrsi on izvuce pneis ali zbog sigurnosti molim za pomoc neznamo sta da radimo , u panici smo i to velikoj ne spavamo danima cele veceri razmisljamo i neznamo sta cemo MOLIMO ZA POMOC

citam i ne znam da li da placem ili da se smejem .
Predlazem da zbog sigurnosti, ne gura vise penis.

Kad je najbolje da proverim na testu da li sam trudna?
Prosli mesec negde sredinom ciklusa prilikom odnosa muz nije na vreme odreagovao,posle nekoliko dana pocele su mucnine,vrtoglavice,umor,povecan apetit,i povecanje tezine za 5kg,
imam sve simptome trudnoce i ocekivala sam da mi menstruacija izostane,ali sam je dobila par dana ranije,i ni po cemu se ne razlikuje od prethodnih,ono sto me interesuje koliko dana posle prestanka menstruacije mogu da uradim test a da budem sigurna da je rezultat pouzdan?

kako imala a pise ti musko:pop2:

cao svima,imam jedno pitanje za vas treba mi pomoc???prosli mesec smo moj muz i ja imali odmos i on je zavrsio u mene,a ovog meseca 2 puta je zavrsio u mene,a jedan od tih dana je bio dan pred ovulaciju,od poslednjeg puta je proslo 13 dana,a treba da dobijem za 3 dana,ali imam mucnine od juce i blagu vrtoglavicu,inace pusim cigare i nikad mi nije bilo muka od njih ali od juce mi je strasno muka kad zapalim cigaru,ne znam dali da radim test,ili da sacekam jos mala???user posted image

Back