Da li sam ispao "budala"?

16 zapravo. Stvar je sto ispada da vise ne poznajes te ljude. Bukvalno se preispitujem sada unazad i trazim momenat kada se mogla naslutiti promena, a ne nalazim je. Zadnji put su to bili ti ljudi, a ovo su neki novi. Hoces da ih iznenadis, a ispadnes upravo to, rasipnik. Da je normalna atmosfera pa da ne zalis i jos toliko, ali posto je tako kako je, zao bi mi bilo i 100 dinara da potrosim. Ne znam kada je to postalo bitnije da se ne cestita nova godina u ponoc, od toga da se snima kako ljudi vriste i brze bolje salje da se vidi kako je kulminacija u toku. 22 kartice sa storijem su aktivne... Sunce ti poljubim. A mi se nismo ni izgrlili i pozeleli srecnu novu.

To jeste tužno, ta briga za estetiku i percepciju drugih ljudi o našim životima na socijalnim mrežama.

I ja se stalno svađam sa drugaricom kad god slika hranu ili piće sa stola gde odemo za instagram.

To jeste tužno, ta briga za estetiku i percepciju drugih ljudi o našim životima na socijalnim mrežama.

I ja se stalno svađam sa drugaricom kad god slika hranu ili piće sa stola gde odemo za instagram.
Da menne shvatis pogresno, ja volim drustvene mreze. Ali ono je doslovno prenatrpavanje i mreza i ponasanja. Bukvalno gledam prvi put bitch poziranje osobe koju znam kao bastion razuma, i ne verujem. Kome ona to dokazuje da je opasna cura? Decko joj pao u depresiju, smorio se. Ona i dalje gura taj fazon za nekog tamo ko joj govori "go go". Nismo cestitali jedni drugima novu dok se ja nisam setio da nakon deset minuta prekinem ludilo, i to u mestu na koje smo rekli da nikada necemo izaci jer je "ispod" naseg nivoa. Mnogo stvari je pogazeno i pregazeno, a dogovor je bio sa ce doci da se jednom MI provedemo svi skupa i da jedva cekaju da se vidimo, a mi se i ne vidimo prakticno, iako smo na metar.

Ali ono u cemu je ovde ekopa ljudi u pravu jeste da sam ocekivao vise i da su mi ocekivanja izneverena. A onda tu je i lanac drugih reakcija koje se nadovezuju. Sve bih i zaboravio da se ponasanje nije odmegnulo kontroli. Da sam deo neke predstave ni kriv ni duzan, a hteo sam da vidim ljude koje sam smatrao prijateljima. I da, ocigledno da nisu bliski, ili nisu vi/e bliski. Biju verovatno vise muva jednim udarcem, a ja sam usputna muva, dok su glavne muve sada preko bare, dok ne zatreba kakva pomoc "prijatelja starog".

Kao sto sam i obecao, da napisem, i da zahvalim svima koji su odgovarali na temi jos jednom. Ceo fijasko, mozemo reci svih, sto je krace moguce. Iako je post i ovako predugacak.

Na slavni 31. decembar, dogovor je bio da se nadjemo na rucku 14h. Kao odgovoran covek, i posle svega sto je pre bilo, hteo sam da se napokon i neke stvari postave na svoje i prihvatio poziv. Tacno u 14h sam ispred dogovorenog mesta, ali njih nema. Na poziv nalazimo se nedaleko od tog mesta gde mi se saopstava da su oni vec rucali pre nekih 45 minuta tu, a da sada mozemo u neki bar na pice. Mislim se, "prijatelji", ako ste ovako poceli, ovo obecava. U baru, ostalo se duze, par puta se naglasava da treba zvati konobara, medjutim niko se ne hvata poduhvata da plati. Iznerviran, odlazim i placam racun, dok "prijatelji" kao fol negoduju, a "gosce" cak ni hvala ne umeju da kazu. Nema veze, veceras ste moji, ja ovde ucim lekciju veliku, nema tih para koje cu dati samo da vas iscitam sve kao knjigu. Na svaki predlog kako da se boravak njihovih gosci ucini zanimljivijim, predlaganje puta u obliznje istorijske atrakcije van BG, na sta goscama sijaju oci i cekaju samo odobrenje bilo kakvo od strane para koji ih je doveo, par reaguje tako sto odbacuje te ideje jer ce biti toboz "preumorni" od svega, a jasno je svima postalo da se radi samo o novcu i ni o cemu drugom. Nema veze, idemo dalje. Inastagram da ne pricam, puca, gori! Odejdnom, par dolazi na ideju da se pozovu dva njihova rodjaka da dodju samo da se "vide" na kratko. Ne poznajem momke, deluju fino, ali imaju i razlog. Dobili su vrlo vredne poklone, obojica, zna se koje, i zna se sta se to donosi preko bare. Devojka "prijateljica" im objasnjava kako su oni hteli zapravo jedno drugo mesto za docek, ali da su ipak rezervisali to gde cemo ici, iako je istina da su birali oboje to mesto ONI izmedju 20 drugih predlooga, i da sam ja taj koji je to sve zapravo na njihovu zelju, regulisao. Momci u delirijumu, hoce da caste sve nas, naravno, par prihvata i odlaze, mi ostali, ne. Pricamo medjusobno, ja i gosce, primecujem da su potpuno nezainteresovane za bilo kakvo dublje upoznavanje ili sustinsku pricu. Cak i ona koja mi se dopadala bas mi se u tom momentu cini isuvise mutava, ili bolje receno, nezainteresovana za bilo sta. Pricamo o poslu, razlikama na istom, kao da smo na pesackom prelazu a ne neki ljudi koji treba da se upoznaju i proslave novu godinu zajedno.
Sada dolazi vrhunac price. Naprasno se trazi da se na mesto koje je rezervisano za docek dodje kasnije, da ne bude "smor". Dolazi se kasnije i , decko je odusevljen, a devojka "prijateljica" je toliko razocarana da ne zeli ni vodu da popije vec samo da ode i nagovara ove dve gosce za istu odluku, iako su obe bile na 50:50. Decko je vec razocaran, i tu krece odmotavanje. Prosto, mesto nije dovoljno cool za instagram! Ne moze da se prikaze rijaliti takav kakav se odrzavao pre. Odlazi se na jedno mesto koje su oni pre samo par sati od "miloste" zvali "seljana" i smejali se svakom ko bi tu isao, jer rezervacija ne treba, i tu se puca insta-minsta-wiktok-tik-tok i sta vec sve postoji. Dolazi ponoc, one snimaju telefonom sve. Niko nikom ne cestita dobrih 10 minuta. Ja prilazim i cestitam svima, zahvaljuju se, takodje. Radi reda.

"Prijateljica" vec uveliko pod gasom, govori da je uspela da "spasi proslavu" nove godine a ja ih samo gledam. Decko u ozbiljnoj krizi. Srusio mu se svaki san, i prekobarski i srpski. Jedva ceka da se sve zavrsi. Zali mi se da mu je prvo mesto bilo super ali da "sve one" zele drugacije. Tog dana je i on izostavljen sa socijalnih mreza, mraci, nije cool i chill. Postala je to prava zurka devojaka. Predvodnica je moja "prijateljica", a ove dve slusaju i gledaju samo u nju sta ce reci. Nizu se cestitke na izgledu, provodu, atmosferi, svemu, od prekobarskih prijatelja kojima je sada hladno, koliko sam razumeo, i koji pate sto nisu tu. Ozbiljan boost energije i samopouzdanja za devojke. "Prijateljica" namiguje "seljacima" i ohrabruje ih da startuju njene gosce. One se smeskaju, masu, ali "seljaci" se ne usudjuju. Kratko to traje. Slikamo ih. Odmah saljemo. Ma sve kul. Samo da vidim dokle ce se ici. Vec je uveliko 2 proslo, ima se energije, ni same ne znaju gde udaraju, ali da spavaju nece. Negde oko tri, mnogo im se spava, bukvalno su premorene. Ma znate taj osecaj, sigurno. Decko brat mi se jada kako je sve to bezveze i psuje socijalne mreze, i slaze se sa mojim pasivno agresivnim komentarima za celo vece. Ipak je to moj "prijatelj- brat", je li tako? Mora biti tako. Prica da je on budala. A mogu li biti dve? 😂 Moja "prijateljica-sestra", inace nekada i jos veca prijateljica od prijatelja brata, u svom elementu. Ona je dosla ovde da svakom dokaze nesto. Rodjacima da je siroke ruke, prijateljima tamo da se provodi i da moze da se provodi kako oni ne mogu, a meni, iz prikazanog, bez reci, vec delom da dokaze da sam ispao teska budaletina i izmanipulisan od strane jedne pokondirene tikve, ili dve, ili jedne uz pomoc coveka bez kicme.

Iz svega mi je sada i jasno odakle im neki zivotni problemi kao i finansijski, i kako sam tek mogao ispasti budala da sam im za vreme lockdown-a poslao neki novac koji im je bio potreban, ali su se u zadnjem momentu snasli tamo da ne saljem, ili je to bio samo test imam li ga, i da li bih poslao.
A ceka nas i fina detoks kafica verovatno sutra, kada se svi "oporave", na kojoj ce dobiti takvu cestitku, pardon, cistku, da ce je pamtiti do kraja zivota. Tako da, moji forumaki drugari, oprostite na duzem postu, i pazljivo birajte prijatelje, a one koje imate, dobro procenjujte. Ljudi se menjaju, dijamentalno. Ja samom sebi ne verujem kako sam godinama bio manipulisan a verovao sam i bio spreman za te ljude ruku u vatru da stavim. Ocigledno nesto ljudima kvrcne u glavi, i to onima kojima najvise verujete. Meni ge trebati ozbiljna psihosupstanca da se pomirim sa dobrim starim vremenima i novim emocionalno-finansijskim vampirima. I to bi se sve i zaboravilo lakse da nije secanje na jedan docek nove godine.
Izgleda, dečko, da je 2023. počela sa otvaranjem očiju.
Pričam ovo i zbog sebe, ne umem da objasnim kako ali kao odjednom da sam "progledao".
Hvala ti što ispisa šta je bilo i oduševio si me sa planom. To, neka dobro zapamte!

Ima, kupio im je svima oproštajni dar u iznosu-ukupnom-1474 eura i odveo ih na večeru, svakoga je na stolici čekao dar :D
Da ti znaš da sam ja za vreme rata živeo u vozu takoreći, išao u Tuzu po cigare, dođem do Beograda, isporučim i trčim nazad na voz;
U šteku 20 maraka, lik mi traži da mu pozajmim i ja mu dam 10 od tih 20.
Njega više u životu nisam sreo a za 10 maraka manje sam nahebo. Zbog dečka koji mi bio eto poznanik. Ja sam hteo da pomognem svima baš zato što je meni bilo teško pa sam svakog razumeo a bio naivan da procenim ko je kakav.

Još su me dodatno iskorišćavali. Trojica cimera mi uzmu po boks "Marlbora" čuvene "petice" tad i nikad mi to ne (Is)plate.
Ovo sam rekao da vidiš da je moguće da je istina što piše, mada se ja uopšte ne opterećujem u vezi toga- što mi je zanimljivo, to čitam, istina ili ne, na mene ne utiče.

Ima li nastavak?
Nastavak je da sam doziveo jedan od najgorih dana u zivotu. Nasli smo se danas oko podne, sami, bez njihovih gosci, i popricali, kada su me videli sve im je jasno bilo, i pre pocetka razgovora devojka je rekla da su "nagrabusili", jer sam ljut. Nije trebalo da puno objasnjavam jer je decko dosta toga objasnio pre mene, pod utiskom veceri i kada su verovatno sami bili. Pokusavaju da peglaju situaciju, posebno devojka, pravdajuci se da je htela da pokaze tamosnjim poznanicima ono sto i oni njoj pokazuju. Jasno je njoj da je to pogresno, kao, ali da je takvo vreme i da je mislila da cu ja za to imati razumevanja i da mi nece smetati toliko. Ako se ne pokaze, manje ce je tamo ceniti jer i onako mora da se bori za mesto pod suncem u firmi gde je jedina iz Srbije a Srbija kao drzava ugleda nekog i nema. Blablabla... Gluposti! Na rodjendan su mi zaboravili, a setili su se onog momenta kada sam izvadio poklone za njih, ali da nisu bili spremni da odreaguju i da cestitaju bez poklona, a onda su shvatili da ma sta da urade vreme ne ide nazad, a i NISU HTELI DA SE IZBLAMIRAJU PRED GOSTIMA DA SU MI ZABORAVILI NA RODJENDAN! Mozes misliti... Izvinjavaju se i mole da razumem, ali su dobili od mene jasne znake da meni za ovo nije dovoljno izvinjenje, vec stari prijatelji. Zahvaljuju mi se na pomoci i nude novac da izdelimo troskove, ali to ne dolazi u obzir, jer ja ne trgujem emocijama. Nemaju sta da mi zamere, kunu se da se nije promenilo nista, da oni mene i vole i postuju kao pre, ali da su sada zbog gostiju paznju preusmerili delom i na njih (sto apsolutno i nije tacno, jer sam vise ja paznje trosio na njih, a oni svi skupa na instagram) Jako im je i bilo bitno da te gosce ponesu dobre utiske i da ih pohvale. Na moje pitanje zasto su takve, nezainteresovane, odgovaraju da su prosto takve. Ne putuju cesto i ne znaju kako da se postave. Da sam ja ucinio mnogo i da krivica nije na meni, vec da su one prosto takve. I jos je bilo mojih potpitanja, zasto me nisu pripremili na njihove navike, reakcije, potrebe... Nego su govorili o tome kako su to super osobe koje treba da upoznam, a mozda me i njima ozene... Zamisli to. A sada kao "takve su", a ja sam "super ispao". Oni su shvatili dobro da su me namagarcili, i naljutili. Posebnl me nervira pravdanje da je nesto tako "eto ispalo samo od sebe" a da sam ja "super" a oni "imali dobru nameru", ali eto "ISPALO" je lose. Rekao sam im da sam do kraja njihovog boravka bolestan i da ne racunaju na mene za bilo kakve aktivnosti. Zal im jeste postojao u ocima, kao i neka vrsta kajanja, ali iskreno, bas mi je bilo lose, i nisam se obazirao mnogo. Rekao sam im jos svasta civilizovano, sta mi je na dusi bilo, od utiska da su pokondierni (posebna njoj), do toga da su postali naivni kao sobarice... Slozili su se sa svim sto govorim, samo da se ne ljutim. Manipulativna strategija. Pristaju na sve. Ali neka hvala. Ako su pravi kao sto tvrde, neka to i dokazu i pokazu. Znaju sta su napravili, svesni bili i pre, a da ih nisam pozvao u 6 ociju, ne bi stali nikada. Sada odjednom sve znaju i priznaju... Klasicno magarcenje i koriscenje budale. Cim te neko preko poruka doze u visine preko bare, zove cesto, naziva bratom, lavom, carem, a kada dodje ne vidi te nigde, nego te koristi kao budalu i emocionalno i finansijski, onda je jasno sve. Poprimili su najgore osobine najgoreg mentaliteta. Zasto ne poprimise neke najbolje... makar malo.

Nastavak je da sam doziveo jedan od najgorih dana u zivotu. Nasli smo se danas oko podne, sami, bez njihovih gosci, i popricali, kada su me videli sve im je jasno bilo, i pre pocetka razgovora devojka je rekla da su "nagrabusili", jer sam ljut. Nije trebalo da puno objasnjavam jer je decko dosta toga objasnio pre mene, pod utiskom veceri i kada su verovatno sami bili. Pokusavaju da peglaju situaciju, posebno devojka, pravdajuci se da je htela da pokaze tamosnjim poznanicima ono sto i oni njoj pokazuju. Jasno je njoj da je to pogresno, kao, ali da je takvo vreme i da je mislila da cu ja za to imati razumevanja i da mi nece smetati toliko. Ako se ne pokaze, manje ce je tamo ceniti jer i onako mora da se bori za mesto pod suncem u firmi gde je jedina iz Srbije a Srbija kao drzava ugleda nekog i nema. Blablabla... Gluposti! Na rodjendan su mi zaboravili, a setili su se onog momenta kada sam izvadio poklone za njih, ali da nisu bili spremni da odreaguju i da cestitaju bez poklona, a onda su shvatili da ma sta da urade vreme ne ide nazad, a i NISU HTELI DA SE IZBLAMIRAJU PRED GOSTIMA DA SU MI ZABORAVILI NA RODJENDAN! Mozes misliti... Izvinjavaju se i mole da razumem, ali su dobili od mene jasne znake da meni za ovo nije dovoljno izvinjenje, vec stari prijatelji. Zahvaljuju mi se na pomoci i nude novac da izdelimo troskove, ali to ne dolazi u obzir, jer ja ne trgujem emocijama. Nemaju sta da mi zamere, kunu se da se nije promenilo nista, da oni mene i vole i postuju kao pre, ali da su sada zbog gostiju paznju preusmerili delom i na njih (sto apsolutno i nije tacno, jer sam vise ja paznje trosio na njih, a oni svi skupa na instagram) Jako im je i bilo bitno da te gosce ponesu dobre utiske i da ih pohvale. Na moje pitanje zasto su takve, nezainteresovane, odgovaraju da su prosto takve. Ne putuju cesto i ne znaju kako da se postave. Da sam ja ucinio mnogo i da krivica nije na meni, vec da su one prosto takve. I jos je bilo mojih potpitanja, zasto me nisu pripremili na njihove navike, reakcije, potrebe... Nego su govorili o tome kako su to super osobe koje treba da upoznam, a mozda me i njima ozene... Zamisli to. A sada kao "takve su", a ja sam "super ispao". Oni su shvatili dobro da su me namagarcili, i naljutili. Posebnl me nervira pravdanje da je nesto tako "eto ispalo samo od sebe" a da sam ja "super" a oni "imali dobru nameru", ali eto "ISPALO" je lose. Rekao sam im da sam do kraja njihovog boravka bolestan i da ne racunaju na mene za bilo kakve aktivnosti. Zal im jeste postojao u ocima, kao i neka vrsta kajanja, ali iskreno, bas mi je bilo lose, i nisam se obazirao mnogo. Rekao sam im jos svasta civilizovano, sta mi je na dusi bilo, od utiska da su pokondierni (posebna njoj), do toga da su postali naivni kao sobarice... Slozili su se sa svim sto govorim, samo da se ne ljutim. Manipulativna strategija. Pristaju na sve. Ali neka hvala. Ako su pravi kao sto tvrde, neka to i dokazu i pokazu. Znaju sta su napravili, svesni bili i pre, a da ih nisam pozvao u 6 ociju, ne bi stali nikada. Sada odjednom sve znaju i priznaju... Klasicno magarcenje i koriscenje budale. Cim te neko preko poruka doze u visine preko bare, zove cesto, naziva bratom, lavom, carem, a kada dodje ne vidi te nigde, nego te koristi kao budalu i emocionalno i finansijski, onda je jasno sve. Poprimili su najgore osobine najgoreg mentaliteta. Zasto ne poprimise neke najbolje... makar malo.
Shvatio sam i post i poentu i tebe i njih. Au brate.

Nego, lepo pišeš. Ne mogu da verujem da ću ovo reći jer ne volim "čaršav postove" ali toliko sam se uživeo u priču da mi žao što nema još.

I sada ide sam docek nove. Ja sam bio taj koji je zaduzen da organizuje i koji je pronasao mesto i sve organizovao, cak i mesto za after. I sada motam film unazad. Da li sam ja realan ili sam lud? Kako nisam uspeo da vidim te neke promene u njima po pitanju kompleksa vezano za izgled, odnosno da mora svaka slika da bude ne znam kakva, ili tolika fama gde ce se izaci, kakvo je mesto, da se prvo slika hrana i pice pre nego sto se dohvati...? Da ceo fokus putovanja njihovog nije to da se mi vidimo i druzimo, vec ne znam sta kome da se pokaze i dokaze? Ovima strancima koje nisam poznavao, njima ne mogu da zamerim nista, mada me i oni iznenadjuju nekom razmazenom pojavom na momente. Bukvalno su kao na oblaku. Evo sada bih smeo da se kladim da ne znaju moje ime iz prve. Morali bi da razmisle par sekundi. Osecam se kao korisni idiot, budala, kreten, mamlaz, iako mi je to tesko da priznam, jer su deo toga ljudi koje volim i da kojima sam u svakodnevnom kontaktu i delimo tajne medjusobno. Odakle sada taj neki ultra narcizam, kada na isti povracamo godinama i ismevamo ljude koji su takvi. Bas sam u fazi poricanja 😆 Ni cestitka za rodjendan, ni zajednicka slika, ni neko specijalno postovanje za moje "cimanje" i izlazak u susret u svakom smislu... Ili me mozda izjeda to sve tako sto ova koja mi se dopada slabije "saradjuje" , mada ima pomaka xD Necu da kvarim praznicnu atmosferu, ali ovim mojima bih svasta rekao da smo negde nasamo. Zadnji put kada smo se videli, nisu se tako ponasali. Kao i nikada pre. Ili ne znam, mozda i dramim previse bez potrebe
Ne znam gde živiš - ali dobrodošao, Balkanac, na Zapad.

Sve to što opisuješ - izvini, ja sam se smejala. Najbitnije su im fotke, pa prvo da slikaju hranu i piće, pa nisi siguran ni da su ti ime zapamtili iako si sve organizovao i još im poklone kupovao i čaščavao ih... Izvini, kažem, ali nekako mislim da te - ako ne ovi "naši" koje navodiš - STRANCI u ovo j priči definitivno smatraju budalom. Njima takvo ponašanje prosto nije normalno. Da im ti daješ poklone a ne znaš ni ko su nit ste ikakvi prijatelji - sam fakt da se niko nije setio tvog rođendana govori koliko malo mare, koliko je to drukčija kultura (Kultura? Hm.) i mentalitet - ili čak i vrlo ružne stvari: kako su prosto prepoznali nekog koga će da iskoriste.

Iz tvoje priče deluje mi da se sve ovo dešavalo u nekoj zapadnoj zemlji, grešim li? Ako sam u pravu, onda te pitam koliko si dugo tamo. Jer, ljudi koji su davno otišli na zapad, jako dobro znaju kako zapad funkcioniše i oni se nikad ne bi našli u tvojoj situaciji. Podozrevam da si im verovatno delovao čak i cringe, s tolikom velikodušnošću -- koja je kod nas skroz normalna ALI nije njima. Oni to mogu da vide u najbojem slučaju kao da si blesav - a ta strankinja na koju si se naložio mogla te optužiti i za mnoooogo gore stvari: da je sexualno ugrožavaš takvom vrstom pažnje i slično. Iskrena da budem, još si dobro i prošao - kako je sve to moglo loše poći.

Ali, zar ja tebe nisam bila blokirala? To je bio osnovni razlog što pišem ovo. Nekako sam ubeđena da sam te bila blokirala jer si me nešto vređao. I sad svejedno mogu da vidim tvoj post. Zanimljivo, moram to iščačkati dalje....

Sve to što opisuješ - izvini, ja sam se smejala. Najbitnije su im fotke, pa prvo da slikaju hranu i piće, pa nisi siguran ni da su ti ime zapamtili iako si sve organizovao i još im poklone kupovao i čaščavao ih... Izvini, kažem, ali nekako mislim da te - ako ne ovi "naši" koje navodiš - STRANCI u ovo j priči definitivno smatraju budalom. Njima takvo ponašanje prosto nije normalno. Da im ti daješ poklone a ne znaš ni ko su nit ste ikakvi prijatelji - sam fakt da se niko nije setio tvog rođendana govori koliko malo mare, koliko je to drukčija kultura (Kultura? Hm.) i mentalitet - ili čak i vrlo ružne stvari: kako su prosto prepoznali nekog koga će da iskoriste.

Iz tvoje priče deluje mi da se sve ovo dešavalo u nekoj zapadnoj zemlji, grešim li? Ako sam u pravu, onda te pitam koliko si dugo tamo. Jer, ljudi koji su davno otišli na zapad, jako dobro znaju kako zapad funkcioniše i oni se nikad ne bi našli u tvojoj situaciji. Podozrevam da si im verovatno delovao čak i cringe, s tolikom velikodušnošću -- koja je kod nas skroz normalna ALI nije njima. Oni to mogu da vide u najbojem slučaju kao da si blesav - a ta strankinja na koju si se naložio mogla te optužiti i za mnoooogo gore stvari: da je sexualno ugrožavaš takvom vrstom pažnje i slično. Iskrena da budem, još si dobro i prošao - kako je sve to moglo loše poći.

Ali, zar ja tebe nisam bila blokirala? To je bio osnovni razlog što pišem ovo. Nekako sam ubeđena da sam te bila blokirala jer si me nešto vređao. I sad svejedno mogu da vidim tvoj post. Zanimljivo, moram to iščačkati dalje....

Desava(lo) se u Srbiji u koju su dosli za praznike a sve bulo isplanirano odavno jos. Uglavnom, izasao sam iz njihove price i apsolutno me od juce ne zanima sta ce dalje da rade svi skupa. Mlatretiran sam jedino bio ja, jer su mi tzv "prijatelji" priznali da su videli "nelagodu" ali nisu nista preduzeli, da su isli na to da ce stvar sama od sebe da "legne", a da su sada ljuti na sebe i tuzni zbog mene. O goscama da ne trosim reci, posto je ovo za mene autisticno ponasanje. Obisao sam svet, i zapad i istok, u sver i jug, ali takav tip praznoce sreo nisam. Prosto mi je neverovatno da su ljudi koje znam sa takvim osobama uopste postali bliski ali sve je izopaceno postalo, pa neka bude i to.

Za blok, ne znam sta da ti kazem. Probaj ponovo.

Ja tvoje postove bukvalno obožavam pa sam se sad zbunio načisto- u Srbiji se dešava.
(Čak su bili i komentari u vezi 150€ potrošenih u SRBIJI)

Back