Da li šaljete čestitke?

Baby Yoda

Contributor
Poruka
21.753
Stari, dobri običaj da se za Novu godinu šalju čestitke našim voljenim osobama. Traže se one najlepše, one koje simbolizuju pravi duh Nove godine. Sećam se, slao sam najviše babi i dedi, eventualno ujaku i tako to. Baš je dobar osećaj kad uhvatite hemijsku olovku i polako izbacite vaša osećanja na to parče harije. Ta osoba koja to bude držala u rukama zna da ste uložili svoj trud u to.

Danas to radimo online. Otvorimo mesandžer, par reči, pošalji i to je to. Instant poruka. Potpuno vezveze.
Šaljete li još uvek čestitke i kome?
Čini mi se da si @Paula u nekoj temi spomenula kako ćeš poslati čestitku nekome, a možda i nisi bila ti. :D

Evo čestitke koju sam ja slao kao dete:

1409339-480.jpg

Da, ja sam pomenula u drugoj temi z:)
pišem svakako...
zapravo, sebe sam počastila pre neki dan sa jednim odličnim imenikom, papirnim naravno kao knjigica, četvrtast, vrlo lepe boje, ono što smo nekada koristili. Posle više godina kuckanja po fajlovima ili mobilnom, sad sam sve stare i nove kontakte prepisala u taj imenik i toliko sam nešto zadovoljna zbog toga )
Naime, savremena tehnologija je jedno, ali ja sam čovek olovke i papira 🥰

naravno, izdvojila sam par adresa na koje ću poslati.
Nadam se da neke bivše neću previše iznenaditi 😁

pišem svakako...
zapravo, sebe sam počastila pre neki dan sa jednim odličnim imenikom, papirnim naravno kao knjigica, četvrtast, vrlo lepe boje, ono što smo nekada koristili. Posle više godina kuckanja po fajlovima ili mobilnom, sad sam sve stare i nove kontakte prepisala u taj imenik i toliko sam nešto zadovoljna zbog toga )

Fina ideja sa imenikom. Meni tako nešto budi lepa sećanja kada bih dobio na poklon mali imenik.

Nemoj da ti neki bivši protumači to kao signal da želiš neku avanturicu. z:mrgreen:
Inače, to se ranije pošalje, da stigne taman za novu ili dan ranije. Nije fora kad dođe posle nove. z:lol:

pišem svakako...

Ja taj imenik stalno imam, kad mi se prvi mobilni pokvario i kad sam ostala bez brojeva vratila sam se malom noteščiću.

Čestitke odavno ne šaljem, uvijek kažem sledeće godine . Mnogo je lijep običaj to bio.

Ja taj imenik stalno imam, kad mi se prvi mobilni pokvario i kad sam ostala bez brojeva vratila sam se malom noteščiću.

Čestitke odavno ne šaljem, uvijek kažem sledeće godine . Mnogo je lijep običaj to bio.
Vidi, ja sam kupila veliki, onako ukoričen, deblji, ali manjeg formata, da ga imam.... pa recimo dok sam živa z:lol:
svetlo zeleni, onako kao za poklon... stoji kod kuće
a za razliku od nekada, sad sam stavila tu i sve naloge tipa firefox, infostan ahahah, svoje email adrese, neke lozinke... čisto da imam sve na jednom mestu. Imam lozinke i sa posla za razne sajtove i pristup nekim računarima... ma extra stvar! Uostalom, da li nas ko tera da izbacimo papir i olovku? pa ne ! ))

Vidi, ja sam kupila veliki, onako ukoričen, deblji, ali manjeg formata, da ga imam.... pa recimo dok sam živa z:lol:
svetlo zeleni, onako kao za poklon... stoji kod kuće
a za razliku od nekada, sad sam stavila tu i sve naloge tipa firefox, infostan ahahah, svoje email adrese, neke lozinke... čisto da imam sve na jednom mestu. Imam lozinke i sa posla za razne sajtove i pristup nekim računarima... ma extra stvar! Uostalom, da li nas ko tera da izbacimo papir i olovku? pa ne ! ))
Ja koristim svesku A4 formata, debljih korica kada učim programiranje. Zapisujem svu teoriju, primere. Bolje je sve na jednom mestu nego na 100 sajtova i posle ja treba da googlam iznova i iznova. Mnogo je handy stvar.

Ja koristim svesku A4 formata, debljih korica kada učim programiranje. Zapisujem svu teoriju, primere. Bolje je sve na jednom mestu nego na 100 sajtova i posle ja treba da googlam iznova i iznova. Mnogo je handy stvar.
Pa za to imas posebne alate, knowledge sisteme...
Uuuu sveska bas i nije dobar format za tako nesto..
Ja sam pravio neki soft pa zakucao , a mora opet da probam sad su druga vremena...
Inace kad se setim oko tog projekta i jos nekih , vise ne pricam nista ljudima odavde...
E sad oko knowledge sistema imas 3 vrste, prva vrsta je na nekom primarnom nivou , ne znam zasto, ima samo par programa koji to rade.
Druga vrsta je najrazvijenija, izgleda odgovara menadzerima i pravnicima...
A treca je sad u jeku , nazovimo je mreznim collaborator softwareima...

Back