Da li s njom nesto nije u redu

Izvini,ako te uvredi, ja sve imam neki utisak da ste vi iz Kikinde Rumuni, al to je samo jos jedna predrasuda puna sam ih ko brod.
Al to nije bitno, bitno da si ti pun ko brod (para podrazumeva se) pa me nije ni briga da l smo srodne duse. jesi pun ko brod?!

Ma ne vredjam se ja na takve stvari... Inace, u Kikindi ja ne znam vise od 10 ljudi da su rumuni. Da li sam pun kao brod ili ne? Nije na meni da procenjujem, ali, mogu reci da se snalazim... Svoj sam gazda i dobro mi je. Ali nazalost, sponzoruse (izvini ako te ovo uvredi) ne volim da setam, tako da verovatno nismo srodne duse... ;)

Pa u pravu si, svi iz Kikinde su Rumunji.:hahaha:

Sinnke? Koliko ti godina imas? :think:

Ma ne vredjam se ja na takve stvari... Inace, u Kikindi ja ne znam vise od 10 ljudi da su rumuni. Da li sam pun kao brod ili ne? Nije na meni da procenjujem, ali, mogu reci da se snalazim... Svoj sam gazda i dobro mi je. Ali nazalost, sponzoruse (izvini ako te ovo uvredi) ne volim da setam, tako da verovatno nismo srodne duse... ;)

Sinnke? Koliko ti godina imas? :think:

Imam dovoljno da mi je jasno kolike su:hahaha:

Meni nikad nije trebao kesh i uglavnom kad nemam ni dinar u dzepu najvise torbam. Svaka koja jednom proba moju kitu, vadi ustedjevinu da bi me fascinirala.:)

Zato se drzi podalje od mene, da ti ne razrondam to malo ustedjevine sto skupljas za yuga.:)

:hahaha1:
aj mogo si i nesto bolje da se setis
nego , bre sinnke, tebi daju ustedjevinu?!
pa kako tu pricu da probas da mi prodajes
to bi bilo ko da si reko da mister bina zaposlili u nasi na raketnom projektu
nemoj molim te,al ako ti je do principa, onda mi slobodno bojkotuj postove, necu da ti sugerisem :]

:hahaha1:
aj mogo si i nesto bolje da se setis
nego , bre sinnke, tebi daju ustedjevinu?!
pa kako tu pricu da probas da mi prodajes
to bi bilo ko da si reko da mister bina zaposlili u nasi na raketnom projektu
nemoj molim te,al ako ti je do principa, onda mi slobodno bojkotuj postove, necu da ti sugerisem :]

I meni je nekad cudno zasto zene toliko polude za mnom, ali ja ti se inace ne opterecujem ni sa cim previse, na sve se naviknem. Pa cak i da me one smaraju kad mi nije ni do cega.

Back