Eoja
Ističe se
- Poruka
- 2.168
@Jacob mislila sam na post, koji je napisala gospodjica14 kako je Beograd nekad bio kul =D
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@Jacob mislila sam na post, koji je napisala gospodjica14 kako je Beograd nekad bio kul =D
Kako je to tipicno za nas narod ovde.."Ne mogu da se divim narkomanima" ....
Pa ko je pominjao narkomane...zar je to jedino cega se setis kad se pomene izvesan umetnik..???? Kako se zaboga ne setis neceg lepog ...nego odes pravo na Narkomaniju? Katastrofa...
Moram se sa odusevljenjem sloziti sa tobom...U pravu si ,takav je nas narod,uvek lupe etiketu i to je prvo cega se sete!Zalosna katastrofa!!!
E sad moj komentar za Sonjicu...Smatram je, prvenstveno velicanstvenim umetnikom ,koji se zalagao za svoje ciljeve...Nije samo u pitanju gluma,mnogo je vise od toga!
Iako Sonja za mene i nije neka lepotica(mislim na povrsinsi izgled),ima u njoj neka cudna lepota koja se jos uvek ne gasi.A.....kada sagledas njen zivot malo bolje i vratis film na pocetni start...jos jasnije shvatas koliko je jedinstvena.
Neko je napisao(u smislu poredjenja drustva) koliko je Magi (EKV) daleko lepsa od Sonje.Margita Stefanovic -Magi je bila i ostala jedno prelepo,nezno bice...To je sve sto imam komentirati s`obzirom da nije tema o njoj.
ah,Crna marija..ona i milan...
kako bih volela da sam mogla otici na sahranu,da je bila u BG-u...
a magi i ona...magi jeste bila lepsa,i zenstvenija od sonje..ali su obe nekako jedinstvene,prirodne skroz..toga danas vise nema...ili ako ih i ima ,zavrse kao njih dve...![]()
@gospodjica14
znam...i ja sam bila detence krajem 80tih
ali se dosta toga secam...dobrih i losih stvari...
a da je bilo bezbrizno jeste...jednostavno takva su bila vremena...
ali mi nesto taj zal za "jugom" ne ide od ruke
i nekako mi dodje bezveze, moram priznati...