- Poruka
- 95.554
I mi šetamo noću..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne smeš ..ni pilece jer su riblje i pilece kosti ostre a psi gutaju i mogu da se zabodu u crevo ili u želudac i naprave problemPozz.htjela sam pitati da li psu smijem dati kosti velike ribe.
Ne.Ja sam imala macku,morali smo joj vaditi riblju kost iz grla jer se davila.А мачки ?
Дал мачки можемо дати рибу са костима да једе ?
Знам да воли ...
Мислим воли да зури у аквариум !
psi su svastojedi, ali ne jedu kostiPozz.htjela sam pitati da li psu smijem dati kosti velike ribe.
Ne.Ja sam imala macku,morali smo joj vaditi riblju kost iz grla jer se davila.
I mene je zacudilo jer obicno u crtanim filmovima,macke jedu ribu...ali ne,nemoj davati.
psi su svastojedi, ali ne jedu kosti
Ako je pas prirodno nesposoban za kosti, onda nemoj.
Ako je pas sposoban, pa i da ga baciš u prirodu da preživi, da jede šta mu padne pod njušku, jer stvina je stvina, onda mu daj.
I uličari imaju standarduličari neke stvari više biraju, npr neće da jedu voće, jedan nije hteo mc donalds piletinu recimo
Ja sam zelje kuhala i ostalo.Pomjesala s jogurtom.Sve su pojeli.Tako cveklu kuhala i bacim pored kontenjera.Tolika glad,pojeli i to.I uličari imaju standard![]()
Uicni psi nemogu uci u kontenjer,dok macka moze.One nadju sebi.I uličari imaju standard![]()