Enina
Elita
- Poruka
- 22.131
Pozz.htjela sam pitati da li psu smijem dati kosti velike ribe.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
https://midogguide.com/bs/dog-breeds/what-happens-when-a-dog-eats-fish-bones.htmlPozz.htjela sam pitati da li psu smijem dati kosti velike ribe.
Ribe podajte meniPozz.htjela sam pitati da li psu smijem dati kosti velike ribe.
Ne! Brate ocisti mu ribu od kostiju!Pozz.htjela sam pitati da li psu smijem dati kosti velike ribe.
Nemoj da mu daješ.Strah me da mu se u grlo ne zabodu koscice.Zato sam pitala.
To su one velike ribe.
NE!Pozz.htjela sam pitati da li psu smijem dati kosti velike ribe.
Jedino tvoje lično da glodje..Pozz.htjela sam pitati da li psu smijem dati kosti velike ribe.
Eto možemo na ribu bez kostiju....Jao bre..Pa ja ni pileće ne dajem..Kakva riba..
Ni ja je ne jedem ako ima kosti.
ja sam polomio kutnjak na iste....ne, kao ni pilece
Neka su velike, ipak nemoj. Oštre su i to može biti veoma opasno. Jako pazi i gde ih bacaš u đubre da se ne bi slučajno sam poslužio.Strah me da mu se u grlo ne zabodu koscice.Zato sam pitala.
To su one velike ribe.
Da,u stomak se zabost.Pa ti bolovi.Neka su velike, ipak nemoj. Oštre su i to može biti veoma opasno. Jako pazi i gde ih bacaš u đubre da se ne bi slučajno sam poslužio.
Goveđe najviše vole.Pozz.htjela sam pitati da li psu smijem dati kosti velike ribe.
Kako izglodju govedzu?Ako nema mesa na njoj.Goveđe najviše vole.
Зависи колики је пас. Мени је било уживање да гледам свог како ужива са говеђом коском.Kako izglodju govedzu?Ako nema mesa na njoj.
Kako dodje do srzi?To je njima ko zabava neka.Зависи колики је пас. Мени је било уживање да гледам свог како ужива са говеђом коском.Пошто је велика онда мора да глође, струже, крцка па онда дође до награде, коштане сржи. То им није оброк него чишћење зуба и укусна игра.
Ломи мале комаде кости и онда језиком и зубима вади срж. Игра се зове back to the rootsKako dodje do srzi?To je njima ko zabava neka.
Moji su mali ..Dajem im svinjske kosti .Зависи колики је пас. Мени је било уживање да гледам свог како ужива са говеђом коском.Пошто је велика онда мора да глође, струже, крцка па онда дође до награде, коштане сржи. То им није оброк него чишћење зуба и укусна игра.
Не бих знао за шта да се одлучим шта више готиве.Moji su mali ..Dajem im svinjske kosti .
Ali isto se zabavljaju po ceo dan sa njima.
Pa, moji ne vole loptice , ali zato imaju gumene igračke ..Не бих знао за шта да се одлучим шта више готиве.
- "Идемо напоље"
- тениска лоптица
- коска
Твоји су мали али принцип је исти. Мој је био средњег раста па му гумене играчке и крпице не потрају дуго. Једина разлика је што од мачака нисам могао да га одучим па смо главне шетње имали ноћу кад има мање...свега.Pa, moji ne vole loptice , ali zato imaju gumene igračke ..
Kada su unutra igraju se lopticama od starih čarapa, to obožavaju .
Koske su posebna priča ..Ima ih i zakopanih kao zalihe , pa se ponovo otkopaju i tako ..
A "idemo napolje" -uglavnom i jesu napolju , ali kada treba van dvorišta ,
tu već sa nekima imam problem ...Jer neće povodac...
Vole i krpe, tkanine , to je dobro za razvlačenje po dvorištu ,
ali i za "natezanje"...