- Poruka
- 388.565
Proveravate li racun, gramažu, cenu i rok upotrebe
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svaka tržnica i pijaca mora imati kontrolnu vagu.Nas pijaci je to skoro nemoguce..tek kada se dodje kuci može se proveriti gramaža i cesto zna da bude manja od one koju ste tražili
Da..i bilo je ali odavno te kontrolne vage na pijacama ne vidim ili su negde sakriveneSvaka tržnica i pijaca mora imati kontrolnu vagu.
Provjeravam rok obavezno. Račun obavezno.
Račun proveravam svuda..znaju da zeznu stvar..da li slucajno ili namernoi ne znam ali ..znajuRok upotrebe obavezno proveram.
Gramažu - ne.
Račun samo iz Lidla zbog aktiviranja proizvoda sa aplikacije.
Obično su na izlazuDa..i bilo je ali odavno te kontrolne vage na pijacama ne vidim ili su negde sakrivene![]()
Iznenadila bi se kad bi kontrolisala gramažu, ja jesam par puta na pakovanju od pola kg kafe, falilo po 50-70 grama.Rok upotrebe obavezno proveram.
Gramažu - ne.
Račun samo iz Lidla zbog aktiviranja proizvoda sa aplikacije.
Nista.Svestan sam da nas potkradaju svakako,uz dozvolu drzave.Proveravate li racun, gramažu, cenu i rok upotrebe
Manje kradu po pijacama,nego po radnjama.Ne bih znala..pijaca na koju ja idem ima više ulaza i izlaza..ali nebitno je, ionako ne kontrolišem gramazu na pijaci
Prvi put kada odem i Lidl ili Maxi baš ću proveravati gramažu.Nikada ne bih posumnjala u ( ne)ispravnost označene gramaže fabrički upakovanih proizvoda.Iznenadila bi se kad bi kontrolisala gramažu, ja jesam par puta na pakovanju od pola kg kafe, falilo po 50-70 grama.
Ja samo u Lidlu.Račun proveravam svuda..znaju da zeznu stvar..da li slucajno ili namernoi ne znam ali ..znaju
Samo rok upotrebe , a pre toga sastav.Proveravate li racun, gramažu, cenu i rok upotrebe
Uglavnom neProveravate li racun, gramažu, cenu i rok upotrebe