38imak
Elita
- Poruka
- 17.128
Umesto toga, treba da nose pistolj na radnom mestu, i da imaju prava da ga upotrebe ako ih neko napadne fizicki.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Umesto toga, treba da nose pistolj na radnom mestu, i da imaju prava da ga upotrebe ako ih neko napadne fizicki.
Ne razumem, a sta ako vojnik promasi, ili policajac?... и шта ако промаши ? ....шта ако погоди а метак прође па погоди друго дете ?
Nije, sramota je sto se danas u Evropi 2nd Amandman u USA ismeva, i sto ljudi traze od drzave da ih zastiti, umesto mogucnost da sami zastite sebe.Ajde da ne pišemo o oružju kao načinu odbrane prosvetnih radnika, neprimereno je temi i profesiji .
Bio bi divlji zapad, kao što je i kod njih, manje više. Ameri su više kao deca, a to se vidi kad gledaš njihove emisije, vrlo nezreli. Mi smo izuzetno napeti, kao strune i malo nam fali da poubijamo sve živo. Zameri ti se komšija nešto, ili saznaš nego ti hebao ženu, ti izmeš pištolj i izrešetaš ga. Kako bi policija obavljala svoj posao sa šljamom kada bi oni imali pištolje? Mnogi bi stradali.Nije, sramota je sto se danas u Evropi 2nd Amandman u USA ismeva, i sto ljudi traze od drzave da ih zastiti, umesto mogucnost da sami zastite sebe.
Ma sta 100%, treba 10000%, jer tako mali Perica zamislja ekonomiju.Вероватно би разумео када би Србија увела 100% царину на парадајз из Албаније ...
Kada bi imali pistolje, bili bi manje napeti, jer bi ti 4 puta vise razmisljao da li da krenes da urlas na nekog ko ima pistolj.Bio bi divlji zapad, kao što je i kod njih, manje više. Ameri su više kao deca, a to se vidi kad gledaš njihove emisije, vrlo nezreli. Mi smo izuzetno napeti, kao strune i malo nam fali da poubijamo sve živo. Zameri ti se komšija nešto, ili saznaš nego ti hebao ženu, ti izmeš pištolj i izrešetaš ga. Kako bi policija obavljala svoj posao sa šljamom kada bi oni imali pištolje? Mnogi bi stradali.
Nismo mi za oružje još uvek. Suviše smo nasilni kao ljudi, bez kontrole.
@tema Super za prosvetare. Malo i njih da štiti zakon.
Drzavni paraziti iz USA su uveli nesto, i to onda znaci da drzavni paraiti iz Srbije poentiraju nesto o kapitalizmu, jeste nivo malog Djokice i malog Perice o ekonomiji.УСА је увела 100% царину на електрична возила из кине .... Велики Ђокица може али Мали Перица неможе ?
Idi kukaj da te Drzava zastiti i od bubasvaba, golubova i onog osecaja kada te riba prvi put odbije u osnovnoj.Правда за бака Цоку
Evropa je zatucana i mentalno retardirana.Nije, sramota je sto se danas u Evropi 2nd Amandman u USA ismeva, i sto ljudi traze od drzave da ih zastiti, umesto mogucnost da sami zastite sebe.
Nedao Bog da tvoju ideju drzava usvoji.Kada bi imali pistolje, bili bi manje napeti, jer bi ti 4 puta vise razmisljao da li da krenes da urlas na nekog ko ima pistolj.
Te fore da ce vas Drzava da zastiti od necega su nesto nerealno i nemoguce, a ne 2nd Amandman. Ovo vase je nezrelo, ne 2nd Amandman.
Ok, uzivaj u ovom stanju sada onda.Nedao Bog da tvoju ideju drzava usvoji.
Hocu. Zahvaljujem.Ok, uzivaj u ovom stanju sada onda.
U školi smo. Nismo na frontu, niti na ulici.Ne razumem, a sta ako vojnik promasi, ili policajac?
....i ne samo prosvetari....Umesto toga, treba da nose pistolj na radnom mestu, i da imaju prava da ga upotrebe ako ih neko napadne fizicki.
Mislim da realan zivot ne zna takve stroge podele.U školi smo. Nismo na frontu, niti na ulici.
Lako je kada imaš dva metra i sto kila.Ne treba mene niko da štiti od dece koju ja vaspitavam.
Odakle uopšte ideja za tako nešto ? Ko je bio Biserko koji se prvi setio toga ?Mislim da realan zivot ne zna takve stroge podele.
- prebacite ovu temu u Teorije zavere, u Verovali ili ne,.. u Humor,.. zaključajte je,... od sramote ,.. od stida i od srama,.. što bi rekao Dis.
,.. al' kad požar poduhvati na sve strane,.. kuda ćemo od svetlosti i od suda![]()