rendianka Poznat Poruka 8.536 19.01.2010. u 09:44 - Da li pravite problem ako se (vasa) devojka napije... #26 Ne smeta ako se napije ali da to ne bude praksa ne volim alkoholicarke.
Џорџи Srebrna tastatura Poruka 235.388 19.01.2010. u 10:16 - Da li pravite problem ako se (vasa) devojka napije... #27 Ma kad je pijana nije ni za k
Курир_Ђокица Poznat Poruka 7.738 19.01.2010. u 12:40 - Da li pravite problem ako se (vasa) devojka napije... #28 Muska Sponzorusa: PA da, mada bi bilo posle ko u onom vicu... "Necu vise da pijem Jelen, od njega me boli guza" Kliknite za proširenje... bona light child: al ja bas ne volim da povracam...odvratno je Kliknite za proširenje... zašto? to meni najbolji deo...... samuraijane: ako nekad budem bila u ovakvom stanju kao ove dve budale, neka moj dečko slobodno izvadi rac i nek se popiša po meni! pred svima! Kliknite za proširenje... aaaa? pissing a? perverzije?
Muska Sponzorusa: PA da, mada bi bilo posle ko u onom vicu... "Necu vise da pijem Jelen, od njega me boli guza" Kliknite za proširenje... bona light child: al ja bas ne volim da povracam...odvratno je Kliknite za proširenje... zašto? to meni najbolji deo...... samuraijane: ako nekad budem bila u ovakvom stanju kao ove dve budale, neka moj dečko slobodno izvadi rac i nek se popiša po meni! pred svima! Kliknite za proširenje... aaaa? pissing a? perverzije?
G gost 101840 Legenda Poruka 55.650 19.01.2010. u 12:47 - Da li pravite problem ako se (vasa) devojka napije... #29 može da pije dok se ne userre...jebbe mi se... ...to mišljenje je obostrano... ...pružamo jedno drugom punu podršku po pitanju alkohola...
može da pije dok se ne userre...jebbe mi se... ...to mišljenje je obostrano... ...pružamo jedno drugom punu podršku po pitanju alkohola...