Da li poželite da imate harem ili ergelu?

Kosta2

Legenda
Poruka
65.144
Šta je harem mislim da svi znamo.
Odgovarajući naziv za obrnutu situaciju gde žena ima više muškaraca na raspolaganju ne znam da li postoji, a budući da muškarci vole da ih se smatra i naziva pastuvima, onda muški harem možemo za potrebe ove teme nazvati ergela.
Deluje "muškije". :lol:

Sad kad smo ušli s razumevanjem u građu može da krenemo s pitanjima.
Da li ste već razmišljali o ovoj temi? :per:
Koliko bi želeli muškaraca, tj žena u svojoj ergeli, tj haremu?
Po kojim kriterijumima bi ih birali?
Kako mislite da bi to funkcionisalo?

Nadopunite slobodno temu svojim zapažanjima i idejama, pitanja su samo okvir za diskusiju.

Jel tema ravnopravna? Valjda neće da bidne gunđanja po tom pitanju.
I ne odnosi se samo na strejt populaciju.
Mogu i žene za harem, te muškarci za ergelu da se jave u temu.
Da naglasim posebno. :kez:

Ah da, kako bi izgledao.
Pa ono cicane zgodne, seksi, nauljene u lancima, katancima, orijental neka odeca, ali seksi ne ovo sklj sto prodaju ovde za trbusne plesacice pa izgleda ko propali KUD.
Neki fazon 300stoti. Doduse ja ne bi kacio alke na bradavice ali meni meni njih bi imalo. I ne samo po bradavicama.
I tako, ja zavaljen u neke jastuje, one okolo tu se uvijaju, a ja odlucim ocu li biti zao ili cu biti zao. I onda bicicen, sljis, dens madafaka dens. Deens.

Šta je harem mislim da svi znamo.
Odgovarajući naziv za obrnutu situaciju gde žena ima više muškaraca na raspolaganju ne znam da li postoji, a budući da muškarci vole da ih se smatra i naziva pastuvima, onda muški harem možemo za potrebe ove teme nazvati ergela.
Deluje "muškije". :lol:

Sad kad smo ušli s razumevanjem u građu može da krenemo s pitanjima.
Da li ste već razmišljali o ovoj temi? :per:
Po kojim kriterijumima bi ih birali?
Kako mislite da bi to funkcionisalo?

Nadopunite slobodno temu svojim zapažanjima i idejama, pitanja su samo okvir za diskusiju.

Jel tema ravnopravna? Valjda neće da bidne gunđanja po tom pitanju.
I ne odnosi se samo na strejt populaciju.
Mogu i žene za harem, te muškarci za ergelu da se jave u temu.
Da naglasim posebno. :kez:
Želim milion evra. Beš harem i ergelu.

Braye, sve to moze da izgleda lepo kad si u bajci... Zamisli 10 zena, 10 tasti, bar 10 sestara i 30 BFF...
Odmah mozes da se ubijes, manje ces se muciti.
Želim milion evra. Beš harem i ergelu.
Bravo, bolje milion da potrosim sa jednom nego da imam 10 pms- ova i 10 tasti.

Možda da dopunim pitanje da li bi bili deo harema ili deo ergele?

Što se tiče da li bi volela da imam ergelu to mi je nekada bio deo fantazije. Vila, bazrn, muškarci onako preplanuli na suncu, svi u belim pantalonama bez maica i bosi.
Dolazim sa losla, jedan otvara vrata, drugi mi pomaže da se raspremim, treći nudi ručak, četvrti priprema kupku... Uveče nekoliko njih postrojeni ispred moje sobe za spavanje čekaju da budu izabrani za noćnog "čuvara"....

A da li bi deo harema??? Pričala sam pre nekog vemena sa prijateljicama... pa ništa nije isključeno.

Danas je sve veci trend da muskarci u Srbiji imaju harem i zenama to ne smeta. Taj harem je naravno prilagodjen novim drustvenim okolnostima u Srbiji gde se zene otimaju o bogate muskarce. Ne znam nijednog iole imucnijeg muskarca koji nema harem. Moj jedan prijatelj koji je bogat ima trenutno 6. zena a pri tom je razveden, sve one znaju jedna za drugu kao i da ce se verovatno rotirati u nekom trenutku i biti promenjene ali im to ne smeta jer je covek bogat i moze svakoj da priusti neko putovanje ili neku drugu korist.

Generalno takvih primera sve vise ima a cesto i zene u braku znaju da gledaju kroz prste nekome ako ima para. Evo jedan primer kako razmisljaju:

Back