Jennifer Jennin Elita Poruka 19.733 01.04.2010. u 13:28 - Da li postoji razlika.... #26 Blajbinger: ...izmedju smrti i dubokog sna? Kliknite za proširenje... pa ako ne postoji onda sam ja mrtva kad god spavam...
Blajbinger: ...izmedju smrti i dubokog sna? Kliknite za proširenje... pa ako ne postoji onda sam ja mrtva kad god spavam...
Molder&Casper Zainteresovan član Poruka 241 02.04.2010. u 13:52 - Da li postoji razlika.... #27 Naravno da postoji ali necu ti reci sta.....
čedina_zebra Legenda Poruka 53.468 05.04.2010. u 20:19 - Da li postoji razlika.... #28 Otkud bih ja to mogla znati, Bogu hvala još sam živa.
Mrs.Nero Aktivan član Poruka 1.594 06.04.2010. u 19:08 - Da li postoji razlika.... #29 Blajbinger: ...izmedju smrti i dubokog sna? Kliknite za proširenje... 'Ajde bre,ovo je već preterivanje. Lupaš gluposti... Svašta.....
Blajbinger: ...izmedju smrti i dubokog sna? Kliknite za proširenje... 'Ajde bre,ovo je već preterivanje. Lupaš gluposti... Svašta.....
H HappyFuneral Domaćin Poruka 4.545 07.04.2010. u 09:16 - Da li postoji razlika.... #30 Mrs.Nero: 'Ajde bre,ovo je već preterivanje. Lupaš gluposti... Svašta..... Kliknite za proširenje... Zasto mislis da lupa gluposti? Ti znas kako je biti mrtav, pa tvrdis da lupa? Otkud znas da postoji razlika?
Mrs.Nero: 'Ajde bre,ovo je već preterivanje. Lupaš gluposti... Svašta..... Kliknite za proširenje... Zasto mislis da lupa gluposti? Ti znas kako je biti mrtav, pa tvrdis da lupa? Otkud znas da postoji razlika?
3d0 Zainteresovan član Poruka 140 07.04.2010. u 14:56 - Da li postoji razlika.... #31 Naravno da postoji razlika je u tome sto se iiz dubokog sna (kome) mozes probuditi... a iz smrti NE Razlika je ocigledna
Naravno da postoji razlika je u tome sto se iiz dubokog sna (kome) mozes probuditi... a iz smrti NE Razlika je ocigledna
Mrs.Nero Aktivan član Poruka 1.594 07.04.2010. u 16:09 - Da li postoji razlika.... #32 HappyFuneral: Zasto mislis da lupa gluposti? Ti znas kako je biti mrtav, pa tvrdis da lupa? Otkud znas da postoji razlika? Kliknite za proširenje... e svašta...
HappyFuneral: Zasto mislis da lupa gluposti? Ti znas kako je biti mrtav, pa tvrdis da lupa? Otkud znas da postoji razlika? Kliknite za proširenje... e svašta...