Da li postoji nešto bolje od seksa?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
1659956652737.png

Ona upravo ima seks. :mrgreen:

Kako ono kažu?
Ah, da: kad sve poskupi - cena piććke padne.
Ako ponuda, potražnja, kao i kvalitet diktiraju cenu - onda je od seksa mnogo toga, što nam je neophodno za egzostenciju, bolje.
Cena pićke slabo stoji i u odnosu na metar drva, recimo.
Pa je realno zaključiti da je ljudima bolje da im bude toplo (da napune tibicu; imaju net i kablovsku...), neg' da se seksaju...

Najbolje je imati ravnotežu svog života, znati kuda ideš, biti u harmoniji sa samim sobom.. razumeti sebe, oprostiti sebi, usmeravati sebe ka situacijama, drugim ljudima, poslu, bez nekog većeg gubitka energije. od toga nema ništa bolje suštinski, to je ona bazna linija.

Što se tiče radosti, ako se na to misli, nema veće radosti, nikad nisam doživela veću radost, nego u seksu sa osobom sa kojom se volim. Ništa nije bilo bolje od toga. To je bio vrhunac mog doživljaja na ovom svetu. Sve pre toga je bila predigra, volimo se, ovo ono, no kada to dođe to je ekstaza. E sad, da se ne bi naglo palo posle te ekstaze, računam samo kada je sa pouzdanom osobom, koja me voli i štiti, kao ja nju. A opet postoje te strele, uzavrelo, ništa ne stoji, ne miruje, oluja, bura emocija, bura osećaja u telu.. Možda je intenzitet pojačan time što sam uvek videla kraj. Da će doći naš kraj. Ta slatka patnja pomešana sa žudnjom i prožimanjem u tog nekog.

Najbolje je imati ravnotežu svog života, znati kuda ideš, biti u harmoniji sa samim sobom.. razumeti sebe, oprostiti sebi, usmeravati sebe ka situacijama, drugim ljudima, poslu, bez nekog većeg gubitka energije. od toga nema ništa bolje suštinski, to je ona bazna linija.

Što se tiče radosti, ako se na to misli, nema veće radosti, nikad nisam doživela veću radost, nego u seksu sa osobom sa kojom se volim. Ništa nije bilo bolje od toga. To je bio vrhunac mog doživljaja na ovom svetu. Sve pre toga je bila predigra, volimo se, ovo ono, no kada to dođe to je ekstaza. E sad, da se ne bi naglo palo posle te ekstaze, računam samo kada je sa pouzdanom osobom, koja me voli i štiti, kao ja nju. A opet postoje te strele, uzavrelo, ništa ne stoji, ne miruje, oluja, bura emocija, bura osećaja u telu.. Možda je intenzitet pojačan time što sam uvek videla kraj. Da će doći naš kraj. Ta slatka patnja pomešana sa žudnjom i prožimanjem u tog nekog.
Najdraža Paula, uvek Vas je zadovoljstvo čitati. ♥️

Naravno.

Sve sto mi pokrece endorfin, zagrljaj, dugo iscekivani poljubac, letnje krstarenje autom u suton, kupovina auta, avanture sa najboljim prijateljima, dok na plazi ispijam neki koktel i blenem u horizont :zaljubljena:, uspesno odradjen posao, kvalitetan razgovor ... i jos milion stvari koje sex ne moze da zameni.

Razocarao bih se ako bi mi pred sam kraj zivota taj isti zivot pred ocima prosao u vidu nekog softcore erotskog filma.

Pitanje da li postoji nesto bolje od seksa......Naravno da postoji.To nesto,to je uzdrzavanje od seksa. Ako predjemo one kratke slasne trenutke kada svrsavamo
ima stotinu razloga,da navedemo koje su korisnije.Kao prvo, izbeci cemo masu bolestina,koje se dobijaju seksualnim putem.To su samo neke...Sida,Sifilis
stidne vasi,razna teska kozna oboljenja,koja se vrlo sporo lece,nezeljena trudnoca i niz neprijatnih bolesti i teskih stanja.Sve to,mozemo dobiti,za samo
par minuta,dok uzivamo u seksualnom grcu slasti,pri izbacivanju sperme. Odgovorno tvrdim,da onaj ko zei da izbegne sve lose varijante,koje seks u sebi
krije,bolje da ga se kloni mislim seksa,vec da kada oseti potrebu za seksualnim praznjenjem,pristupi samozadovoljavanju i dobice isti kvalitet,isto seksualno
olaksanje,kao da je bio u seksualnom kontaktu,sa suprotnim polom.............
Aha,znaci ni ti nista ne hebes.
Fino ima nas jos takvih.....

Postoji.. kad ti se pri ke nja u srednjoj na kraju nastave a ti misliš ma kući ću lepo uz listu iz kladionice da se is erem.. već na izlazu iz škole osetiš tornado u stomaku.. ma izdržaću, pomisliš.. uđeš u bus i kreneš da se preznojavaš.. sve više i više sumnjaš u ispravnost svoje odluke.. ljudi vide da ti nije sve potaman i zainteresovano bulje u tebe.. stiskaš guzove.. osećaš da go vno kreće da izlazi.. još jedna stanica.. požuri mamu ti j bm ćelavu, misliš se.. naravno crveno svetlo... i crveno i crveno i crveno.. napokon krene.. taman se malo ubrza kad 50 metera pred stanicu iz ulice levo u glavnu se uključuju demonstracije..bus staje.. slobo jbm li ti 100 majke.. pomislim.. ipak tračak nade se javlja.. otvaraju se vrata.. krenem ka vratima neki deda ispred mene.. pazi dečko ne guraj me.. beži bre deda u p materinu.. gurnem ga niz stepenice..izletim iz busa.. jbt da l sam se to već usrao? Penjem se na treći sprat i psujem ćaleta što nije uzeo stan na prvom.. zaključano.. o jbm ti milu ma jku.. kad ne treba svi su tu a sad nikog.. otvaram ranac i tražim ključ.. šta ima komšo, pita me Slavko.. evo komšo.. vadim ključ.. vide li srušićemo slobu.. ma jbm i tebe i njega mislim se.. utrčavam u wc.. skidam pantalone.. dok sedam na šolju osećam da izlazi.. sednem i eksplozija iz guzice bukvalno.. trnci me prolaze, sav sam se naježio.. mozak u stanju potpune ekstaze...
E to je bolje od seksa!

Back