Da li postoji mogućnost oplodnje?

seljancica.

Početnik
Poruka
3
Drage dame,
kako sam kroz pracenje foruma primetila da ste veoma ljubazne, odlučila sam da pokusam da čujem vase misljenje o mojoj trenutnoj situaciji.

Poslednju menstruaciju sam imala 03.12., koja je inace redovna na 29-30 dana.
Odnos sa deckom sam imala od 17.12. do 24.12. sto se PO NEKOJ MOJOJ RACUNICI poklapa sa plodnim danima.
Medjutim, to nam je bio prvi odmor od kad je otisao na obuku u inostranstvo, tako da smo maksimalno bili aktivni :zstidljivko:

Ono sto mene zanima, po nekim vasim iskustvima i informacijama je, da li postoji mogucnost da je doslo do oplodnje?
Mi smo se "stitili" samo metodom prekinutog snosaja (sto mnogi kazu da nije bas sigurno, sta vi kazete?).
Ovo nam je prvi put da se nismo stitili kondomom, a RAZLOG zbog cega mi je ovako nesto palo na pamet (pitanje o trudnoci) je to me je nakon treceg dana PROBUDILA MUCNINA i sto cesto piskim od tada. Mada opet, gledam na kalendar i mislim se sve i da jeste nesto, ALO BRE, SANDRA, PA NE BI TAKO BRZO IMALA ZNAKE :)

Nisam opterecena da trebam ili ne trebam da ostanem trudna, niti bih se uplasila ako jesam, niti previse razocarala ako nisam, i svesna sam da su to 99,9% potpuno drugi razlozi mucnine (koja je verovatnoca da se desi 2 dana nakon moguce oplodnje), ali me je navelo da razmisljam o tome:

DA LI JE POSTOJI IKAKVA SANSA DA JE DOSLO DO TOGA?

Kakva su vasa iskustva?

Unapred hvala z:lol:

Postoji,itekako! Oko 80%zena koje dodju na abortus,kad ih pitamo sto se ne cuvaju kazu:"Pa cuva me muz".Ta metoda nije bas uspesna.Takodje,mnoge zene kazu:"Ma znala sam da sam trudna,od prvog dana mi je muka,gadi mi se kafa....itd"nema druge nego da sacekas,mozes uraditi test na trudnocu...ali ako vec nije frka nek bude sta bude!
n030.gif

Наравно да постоји шанса. Увек постоји шанса ако се не користи кондом...па чак и ако се користи имаш оних 1% срећница. ;)

Ta koja ostane trudna cak i pored koriscenja kondoma je BAS srecnica z:shock:

Postoji,itekako! Oko 80%zena koje dodju na abortus,kad ih pitamo sto se ne cuvaju kazu:"Pa cuva me muz".Ta metoda nije bas uspesna.Takodje,mnoge zene kazu:"Ma znala sam da sam trudna,od prvog dana mi je muka,gadi mi se kafa....itd"nema druge nego da sacekas,mozes uraditi test na trudnocu...ali ako vec nije frka nek bude sta bude!
n030.gif

Pa znas kako, u prethodnoj dugoj vezi sam skoro 2 godine imala ne zasticen odnos sa tim da nismo prekidali snosaj (zeleli smo bebu) i NISTA se nije desavalo. Naravno, sada smatram da je sreca bila na mojoj strani :)
Sa sadasnjim sam pricala o bebi, ali smo rekli ono - nikakvi posebni planovi za "pravo" vreme. I nisam se nesto veliko opterecivala, dok me ta mucnina nije probudila (ne samo mucnina, vec sam i povratila) a naredno jutro u kad sam otisla na dorucak mislila sam da ce onaj miris iz kuhinje da me UBIJE. :/ Eto, iz tih razloga mi je pala trudnoca na pamet, ali kao sto kazem - rano za znake.
Ako ipak budu u pravu - javljam :zstidljivko:

*** Obema vam hvala! Citam po internetu, i vidim neki pisu moze, neki ne, a verujem ovoj krstarici pa reko aj pitam :)

Имам другарицу која је родила преслатку девојчицу пре мало више од месец дана која је остала трудна са све коришћењем кондома. ;)
Наравно, нисам их ја контролисала али немам разлога да јој не верујем на реч. :)
Постоји ризик и са кондомом али је јако, јако мали.

Ta koja ostane trudna cak i pored koriscenja kondoma je BAS srecnica z:shock:

Pa znas kako, u prethodnoj dugoj vezi sam skoro 2 godine imala ne zasticen odnos sa tim da nismo prekidali snosaj (zeleli smo bebu) i NISTA se nije desavalo. Naravno, sada smatram da je sreca bila na mojoj strani :)
Sa sadasnjim sam pricala o bebi, ali smo rekli ono - nikakvi posebni planovi za "pravo" vreme. I nisam se nesto veliko opterecivala, dok me ta mucnina nije probudila (ne samo mucnina, vec sam i povratila) a naredno jutro u kad sam otisla na dorucak mislila sam da ce onaj miris iz kuhinje da me UBIJE. :/ Eto, iz tih razloga mi je pala trudnoca na pamet, ali kao sto kazem - rano za znake.
Ako ipak budu u pravu - javljam :zstidljivko:

*** Obema vam hvala! Citam po internetu, i vidim neki pisu moze, neki ne, a verujem ovoj krstarici pa reko aj pitam :)

tesko da od nicega povracas....a znaci trudnoce nikad nisu preuranjeni....neke zene znaju od starta da su trudne neke ne....a koliko citam u zadnje vreme stvarno mnogo trudnica ima problema sa mucninama.....ja sam izgleda medju malobrojnim srecnicama :)

Back