bundeva
Buduća legenda
- Poruka
- 29.056
(medno ocijukanje u seniku...kikikiki...ma kakvo ocijukanje, tu je bilo..khmmm)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Julian_Duranona:I za klaru i Struju - prijavicu vas administratoru, ako jos jednom budete pisale u negativnom kontekstu o dlakavim muskarcima!
CaLiMeRo:Ja nisam blagоčestiva, niti ganjam ljude o kojima imam ogavan utisak po Forumu... Ali sad malo tebe ganjam. Imaš PP. :wink: Inače, to o čemu pričaš je 'cyber silovanje'... ono, budale koje u RL nemaju ni čestitog posla ni zanimacije, niti nekoga da ih sasluša... sirotani.
A imaš i freakove koji se kriju... šturi komentari na forumu, ali svi zlobni, a iza paravana bolje znaju šta ti i ja doručkujemo od nas samih. To su tek jbni pacijenti, tefterišu sve...![]()
Ali, danas je lep dan i tek će da bude lep, ne mogu o lošim pojavama.
CYA :wink:
bundeva:(medno ocijukanje u seniku...kikikiki...ma kakvo ocijukanje, tu je bilo..khmmm)
Ma nije mozno ?..... ono shpljic shpljac oh ah ahh aaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhBetty:nemajte vi pojma šta je seks
ja sam probala i u dvoje
Za mene je to strasno izuzev ako ja nisam u to dvoje ;-)Betty:uuu.......pa jel toliko strašno probati u dvoje?![]()
E pa to je rekao radovan III a ne ja ... ja sam ga istini za volju citirao , ali nikad ne bi rekao da si ti sito ....Betty:pa rekao si mi da sam sito što sam probala i u dvoje![]()
naravno, i dalje najviše volim preko farmerki, al šaćeš, stigle me godine 8)
Jeli sta te ti ludaci spopali? :-?Struja:ili ludak politiku?