- Poruka
- 89.567
Može li pivo da se pokvari ako dugo stoji?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima rok trajanja, i kvari se
msm da ima utisnut samo datum proizvodnjeIma rok trajanja, i kvari se
Ima i rok trajanja, nakon 6 meseci nece ti biti ponajbolje...msm da ima utisnut samo datum proizvodnje
neće da se pokvari u klasičnom smislu, da napravi neko trovanje, izgubi se ukus , boja zamućena , i povraćanje bezazlenoIma i rok trajanja, nakon 6 meseci nece ti biti ponajbolje...
MSM d sam otvorio neku limenku i navrnuo, ko zna otkad, a slabo ti ja pijem...a ti probao![]()
![]()
nije me sprečilo. Popio sam jednu flašu Nikšićkog koje je minimum dve godine staro (a ko zna kolko još)Kao da bi tebe to spriječilo da ga popiješ. Sjetimo se ovom prilikom buđavog slatka, okamenjenog hljeba..![]()
Moze,ako se vise puta hladi,a ne popije se.To mislim na neotvorene flase.Provereno.popio sam mnogo piva u svoje vreme.
Sto je gorce,to je bolje,a kada je kiselo,onda ga bacaj.Ja ga cenim tako da ako nije mutno ili ima gromuiljice na dnu (izvrnem flašu), onda je dobro, Nikad ne gledam datum proizvodnje.
Sledeći stepen je kad ga probam. Ako nije naročito kiselo ili gorko, dobro je.
da ga baci, pivo , auuu Bogohuljenje )))onda ga bacaj.
omg , pivo na glavi , živa šteta))))Sipa se na kosu posle pranja da bi se sijala ` bila meksa (prirodne lokne ko ima posebno su divne) ~ smrad alkohola ispari.
Kosa raste ` al' ti si musko ako se desi nesto nepredvidjeno lako mozes da skratis.
Ako ima rok trajanja posle njega se baca da ne rizikujes ~ inace se pije kad nema petsto dinara za flasu slatkog crnog vina te daj taj to gorko gadno piće bolje ista nego nista fazon utehe.
Ovo (u roku trajanja zatvorena flasica) je toliko smrdelo na ubudjalo imalo šmek budjavog da mi se ogadilo ~ bacaj ne pitaj (košta papreno ~ odvratno gadno).
Pogledajte prilog 1359109
Исто искуство, додуше прилично давно. И друго тровање од изгледа одмрзнутих, па поново замрзнутих лигњи.O, da! Itekako može da se pokvari. Ispod čepa je bilo oštećeno staklo,
tako da nije dobro dihtovao. Naravno video sam tek kad sam popio pola.
Tri dana sam se rastajao sa dušom.
Osećaj kao da progutate pakovanje žileta, ili zdrobljenu čašu.
U isto vreme na šolji i lavor u rukama. Na kraju samo kap žuči.
Dan danas ga retko popijem. Tinjak se ne kvari...
Sigurno,od kiselog piva boli glava.da ga baci, pivo , auuu Bogohuljenje )))