- Poruka
- 91.505
Mnoge eksplozije guma se dešavaju zbog veće brzine nego što je guma dizajnirana, a to se može sprečiti proverom slova označenog na vašim gumama.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ih kako je meni jednom eksplodiralaPogledajte prilog 1624321
Mnoge eksplozije guma se dešavaju zbog većane brzine nego što je guma dizajnirana, a to se može sprečiti proverom slova označenog na vašim gumama.
Što? Šta je bilo?Ih kako je meni jednom eksplodirala![]()
Bila kod vulkanizera, nakon 15 min ovo, puklo ko bombaŠto? Šta je bilo?
mora da je bila stara, nema drugeBila kod vulkanizera, nakon 15 min ovo, puklo ko bomba
Zaustavila se bez problema, ali umrla od straha.
Brzina nije sigurno.
Pogledajte prilog 1624340
Pa i nije..mora da je bila stara, nema druge
pazi, guma može da stoji godinama negde a da nije korišćena. Gume traju otprilike 10 godina, vozio, ne vozioPa i nije..
Ako je guma stara može da pukne i nevezano za brzinu čak i kad nije mnogo potrošena.Bila kod vulkanizera, nakon 15 min ovo, puklo ko bomba
Zaustavila se bez problema, ali umrla od straha.
Brzina nije sigurno.
Pogledajte prilog 1624340
Misliš da se ja razumijem u to?Ako je guma stara može da pukne i nevezano za brzinu čak i kad nije mnogo potrošena.
Zato vam je mnogo važnija stavka od brzinskog faktora DOT broj.
Ako se ne razumeš pitaj vulkanizera, on svakako zna.Misliš da se ja razumijem u to?![]()
ja sam možda i otvarao ovde temu i tome jer mi je jedan auto stajao i stajao, vrlo malo vožen i neko mi reče pa ti moraš da menjaš gume ako nećeš da ti pukne na sred puta. Ja pogledam datum, ono stvarno. A izgledaju ko noveMisliš da se ja razumijem u to?![]()
Osim kod Maria kod njega moze jednog 40g i ko novepazi, guma može da stoji godinama negde a da nije korišćena. Gume traju otprilike 10 godina, vozio, ne vozio
Pise i nedelja i godina proizvodnje to se zove DOT.a datum proizvodnje takođe piše na gumi
Naravno da mogu prouči malo zašto je bitno da u garaži imaš provetravanje i zašto je garažiran auto uvek kao nov i posle 50 god.Osim kod Maria kod njega moze jednog 40g i ko nove![]()
А шта се ставља на вејрона и широна који могу 400+?Pogledajte prilog 1624321
Mnoge eksplozije guma se dešavaju zbog veće brzine nego što je guma dizajnirana, a to se može sprečiti proverom slova označenog na vašim gumama.
Negde sam pisao, zaboravio sam tačno ali mislim da im gume koštaju 20 iljada evra. I brzo se troše ako ga cepašА шта се ставља на вејрона и широна који могу 400+?