ДА ЛИ ОВО И НАС ЧЕКА: СНЕГ ОТПОРАН НА ТОПЛОТУ ОКОВАО САД, АМЕРИ КРИВЕ HAARP!

Ti bese jeo sneg pre neki dan? :think:

Jesam ga jeo i danas sam probao i vidiš da mi ništa nefali.Stavio sam jednu posudu snega na šporet i on se istopio pa sam to sve kad se ohladilo presipao u flašu kroz jedno sito i da vidiš na dnu posude ništa nije ostalo a ni u sito.

Vidim ovi što se skijaju po Kopaoniku svi bolesni a ovi što nisu bolesni nose neke kišobrane:hahaha:

Jesam ga jeo i danas sam probao i vidiš da mi ništa nefali.Stavio sam jednu posudu snega na šporet i on se istopio pa sam to sve kad se ohladilo presipao u flašu kroz jedno sito i da vidiš na dnu posude ništa nije ostalo a ni u sito.

Vidim ovi što se skijaju po Kopaoniku svi bolesni a ovi što nisu bolesni nose neke kišobrane:hahaha:

Ono je američki sneg.

Dajte malo pažnje kolega.

Cujem pre neki dan u Atlanti, Georgia, palo citavih 5 cm snega(dobro de...7,5cm) i svi izasli iz vozila, niko nigde nije isao, spavali po kancelarijama i po skolama...E, jesu i ti Ameri glupi: ja danas opajao pola BG, i to u kolima sa zadnjom vucom ....al' posto sam danas dobio cvrste dokaze da je sneg u Ameriki plastican. onda sve ima smisla!?

Cujem pre neki dan u Atlanti, Georgia, palo citavih 5 cm snega(dobro de...7,5cm) i svi izasli iz vozila, niko nigde nije isao, spavali po kancelarijama i po skolama...E, jesu i ti Ameri glupi: ja danas opajao pola BG, i to u kolima sa zadnjom vucom ....al' posto sam danas dobio cvrste dokaze da je sneg u Ameriki plastican. onda sve ima smisla!?

Eto :) naravno :lol: Brzi
sa svojim cinicnim komentarima :lol:
Pa ko ovde od nas dokazuje ista, ljudi stavljaju klipove ljudi koji su primetili da je nesto cudno sa snegom.
Sve u svemu ne izgleda normalno. Jel tebi to normalno, da pocrni sneg kad ga palis i da se onako slabo topi?
Eto moze neko da proba i da snimi da vidimo rezultate.

evo ja bih, rado...ali iskreno, hladno mi je da sad izlazim van i da palim upaljacem po snegu...komsije bi imale doduse cemu da se cude, ali mi nije do njih.
A i danas sam cistio auto koji nisam mrdao od onog prvog snega, pa su mi se prsti udrvenili od hladnoce.
Mogu taj info da podelim sa vama, buduci da ne izlazite iz svojih kuca vec informacije o svetu dobijate sa youtube:

Sneg u Srbiji ne gori, hladan je, i ima gadnu osobinu da se otopi sa obuce kad udjes u kucu...dalje ne znam stvarno sta bih napisao?
Sneg je i dalje - sneg.A ameri neka razmisljaju o povecanoj radijaciji na zapadnoj obali bolje nego sto brinu o plasticnom snegu, koji pocrni kad ga ogaravis upaljacem...
Vidim u jednom videu lik sa brenerom opici po grudvi, ona se istopi i ovaj glasno uzvikne:"Gde je voda, ******!":rotf:

Pa isparila! Konjino!

E, takvi likovi meni dokazuju chemtrailse????

Ma gluposti snijeg kao snijeg, ali on se zaista ne topi kao komad leda postioji razlika u prenopsu toplote. kao dijete smo umjelči ložitivatre zimi da se ogrijemo. palili smo borove grane jer bor ima puno smole ali i jako dimi, redovno je rupa u snijegu đe smo palili vatru (a rupa se kopa da istopljeni snijeg nebi ugasio vatru) bila crna od čađ. E sad američkim degenčićima nestalo struje pa ne mogu sjediti ispred kompjutera đe igraju igrice po vas dan nego su izašli napolje i suočili se sa neobičnom metereološkom pojavom snijegom i počeli otkrivati njegove neobične osobine. kladim se da polovina onih ćukova sa video klipova i ne zna da je snijeg zamrznuta voda.

Poslednja izmena:

Back