ДА ЛИ ОВО И НАС ЧЕКА: СНЕГ ОТПОРАН НА ТОПЛОТУ ОКОВАО САД, АМЕРИ КРИВЕ HAARP!

Stanovnici SAD u panici

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++

Ја лепо говорим да су Јенкији невиђени грамзиви, халави и изгубљени идиоти...... па ово је страшно!!!

Ovo nije HAARP nego su Gušterovi nešto pobacali. Čuvaj se Mito, možda je zarazno.

Pffff, kakav fušerajski pijačni sneg sa buvljaka. Ako okrenete grdvu, sa druge strane piše "Made in China"

Tako reći Made in PRC. :hahaha:

Meni je ova tema opet posebno simpatična jer je Mita kopirao uvodni post čiji je autor sa hrvatskoga portala: "dnevno.hr" Dobrom srpskom nacionalisti to ne priliči. Ma nek ide život.:mrgreen:

Poslednja izmena:
Tako reći Made in PRC. :hahaha:

Meni je ova tema opet posebno simpatična jer je Mita kopirao uvodni čiji je autor sa hrvatskoga portala: "dnevno.hr" Dobrom srpskom nacionalisti to ne priliči. Ma nek ide život.:mrgreen:

Лупеташ, по обичају....... али ако кликнеш на наслов ВИДЕЋЕШ ОДАКЛЕ ЈЕ КОПИРАНО...........z:D

Видео је лажан.
Најпре се на почетку лепо види како отреса руке од капи воде док прави грудву, а онда се видео сече и иде нова сцена од 0:29.
Не верујте свему што видите на youtube-у.

ima..u zavisnosti u sta verujes, a u sta ne...
Pa biras, ko na buvljaku:

"Chemtrailsi? vidis, to mora da je istina...ali nikako da ih ima u Kini..to se ne uklapa u moja verovanja..."
"Haarp-om se kontrolise klima od strane Amera? mora da je tako...vidis kako je hladno u Srbiji pocetkom februara...ali da Ameri sami sebi napakoste time? To nema sanse!"

Видео је лажан.
Најпре се на почетку лепо види како отреса руке од капи воде док прави грудву, а онда се видео сече и иде нова сцена од 0:29.
Не верујте свему што видите на youtube-у.

I sta kazes,grudva tad pocrni?
zezam se,moguce lazno..

ima..u zavisnosti u sta verujes, a u sta ne...
Pa biras, ko na buvljaku:

"Chemtrailsi? vidis, to mora da je istina...ali nikako da ih ima u Kini..to se ne uklapa u moja verovanja..."
"Haarp-om se kontrolise klima od strane Amera? mora da je tako...vidis kako je hladno u Srbiji pocetkom februara...ali da Ameri sami sebi napakoste time? To nema sanse!"

Ima ih svugde.
Haarpova ima nekoliko i nisu svi pod istom komandom.

Dobrodošo Brzi nazad. Jesi li se malo smirio?

Back