Da li okolina ima pogresno misljenje o vama?

ma i chikens(ebiga "pokupila" sam ovo od aveta..:lol: ) su obichno ljubomorne ili tako neshto...pa necje dechko sigurno da bude ljubomoran na tebe shto imash bolje doope ili boobies od njega...:lol: ili shto imash bolju garderobu,duzhe noge,lepshu kosu,bla bla bla...a i necje se desiti da se tebi i drugu svidi isti dechko pa da se oko toga posvadjate...:lol: mislim ne bi trebalo:shock::lol:

luckastalutkica:
I ja, muskarci su mnogo bolji za druzenje, opusteniji, sve umeju da okrenu na zezanje. A zene sve okrenu na neko polutiho sasaptavanje i na dramu.Zene sve okrenu na ozbiljno, a muskarci, sve okrenu na zezanje.
Tamplja_90:
ma i chikens(ebiga "pokupila" sam ovo od aveta..:lol: ) su obichno ljubomorne ili tako neshto...pa necje dechko sigurno da bude ljubomoran na tebe shto imash bolje doope ili boobies od njega...:lol: ili shto imash bolju garderobu,duzhe noge,lepshu kosu,bla bla bla...a i necje se desiti da se tebi i drugu svidi isti dechko pa da se oko toga posvadjate...:lol: mislim ne bi trebalo:shock::lol:
iskreno mislim da je ovo malo pretjerano :? Ne mozete to tek teko reci.. shto se tiche ozbiljnosti, zavisi od cure do cure... Ljubomora? ne znam... deshava se, ali rijetko [bar kad je moje drushtvo u pitanju] a onda to ogovaranje i slichne gluposti, vjerujte mi znam momke koji 50 puta vece trachare od cura :lol:
@topic
da, vecina ima pogreshno mishljenje o meni... uglavnom zato shto se stalno zezam i sve okrecem na shalu, neki to shvate previshe ozbiljno i onda... jbg... isto tako i zbog muzike, oblachenja [mada mislim da se oblachim skroz ok... mislim, nishta posebno :|]... i tako....

Electra:
...i onda se zhalish na 4umu kako te niko ne voli, kako te ne tangiraju i kako nemash s kim da idesh na exqrziju :shock:
xexe, znala sam da ce neko i ovo pitati....ne ponasam se ja tako pred svakom zenskom osobom..meni je krivo sto su me povredile osobe sa kojima sam se druzila i kojima sam verovala, a ovako se ponasam kada sam u drustvu cura koje su mi antipaticne, nerviraju me, odvratne su mi...ne pred normalnim curama....
a mene cela moja skola nervira jer nema jedne normalne osobe....i krivo mi je sto nemam s kim da se druzim, ja njih ne mogu da podnesem, a niko mene ne shvata...

Naancy, ne mozhesh i ne smesh da kazhesh da u shkoli nema nijedne normalne osobe. Pre svega - shta je uopshte normalno i ko si ti da postavljash kriterijume normalnosti? Vidi, meni je krivo shto su te povredila osobe koje si volela, jer se to i meni deshavalo i znam da nije lepo, shtavishe, uzhasno je i kao da ti se ceo svet rushi. Ma, bez kao! Ali treba ponekad i da se izmestish iz tog svog stava, da pogledash stvari na drugachiji nachin. I to "mene niko ne shvata" - tipichan stav za mladje i uzbunjene tinejdzhere, a ti ipak imash 16 i trebalo bi da si dosad vecj shvatila neke stvari. Niko ti sa takvim stavom necje pricji, to ne treba da chudi, i zato ga menjaj! Smajl na facu, pa kreni iznova... ako ne ide, bash ne ide s likovima iz odeljenja, a ti nadji drugarice nege drugde, eto, vidim da Nensy vecj imash... a sigurno postoje i ljudi iz drugih odeljenja s kojima bi se slagala. Ako idesh u smederevsku gimnaziju, ja poznajem nekoliko maturanata tamo koji su - gle chuda - skroz ok. Pa, jedna od najboljih drugarica mi je iz Smedereva. Vidimo se mozhda par puta godishnje, ali nije u tome poenta... razumesh? ;)

Back