Da li odrasli smeju da se ljute na bebe?

Sensei

Master
Moderator
Poruka
92.399
Evo priče od pre neki dan u avionu u Americi. Mnogi na društvenim mrežama ostali su podeljeni oko toga ko je pogrešio, pri čemu su neki saosećali sa čovekom, dok su ga drugi ismevali zbog besa. Šta vi mislite?

Frustriran bebom, neimenovani putnik počinje da viče na sve.
„Platio sam kartu da imam iebeno udoban let“, moglo se čuti kako čovek viče. "To dete plače već 40 minuta!"​
Kada ga posada zamoli da prestane da viče, putnik se još više naljuti.​
„Ne vrištim. Hoćeš da vrištim? Vrištaću, iebote,“, upozorava on. „Mi smo u iebenoj konzervi sa bebom u prokletoj eho komori i hoćeš da pričaš sa mnom o tome da si iebeni kralj OK?“​
Dok čovek nastavlja svoju tiradu, putnik pored njega pokušava da i njega natera da se smiri, pri čemu ga svi podsećaju da je on odrastao čovek koji viče na bebu.​
„Da li je taj drkadžija platio dodatno da viče?“ odgovorio je čovek. „Baš me briga. F-k, stišaj glas te bebe. Iebote to!”​
Tokom celog snimka, putnik koji ga snima mogao se videti kako se urnebesno smeje ironiji jer muškarac izaziva mnogo veći poremećaj od bebe.​
Snimak se završava čovekom okruženim službenicima obezbeđenja i policije na aerodromu Orlando, koji ga ispraćaju dok tvrdi da su roditelji koji nisu uspeli da ućutkaju bebu krivi.​
Ostaje nejasno da li se muškarac suočio sa bilo kakvim posledicama policije ili avio-kompanije zbog svog ispada.​
NYPICHPDPICT000009861935.jpg

Poslednja izmena:
Нема везе, већ су били херметички затворени у конзерви. А уопште бебе не треба да лете авионом. Чека и одраслим, "здравим" људима се деси на не преживе лет.
prezive odrasli let, ali ne moraju odmah da zure da idu negde sa bebama i to avionom..

Danas roditelji vuku bebe svuda. To mi je tako iritantno. Pogotovo po supermarketima vikendom i onda preko 20 ljudi sa punim kolicima preko reda zbog kmekavca. Drugi slučaj po kafićima, pa ona plaču ili ako su malo starija 3, 4, 5, 6 godina i nestašna su.

Mnogi roditelji nemaju gde da ostave decu. Nemaju svi babe i dede da pomazu, pa mora svuda da se ide sa detetom, pa i u kupovinu.

U vezi teme, samo onaj ko nema decu, ili je imao ludu srecu da mu deca budu jako mirna i bez ikakvih tegoba (na primer, stomacnih), moze da ne razume da beba moze i sat vremena da place bez ikakvog nacina da je roditelj smiri.

Jednostavno, postoje takve bebe.

Moguce je da je beba imala jake grceve (moj ih je imao od rodjenja do pocetka sestog meseca, znao je neutesno da place po ceo sat).
I nikome tu nije teze nego roditeljima koji ne mogu nista da urade da je smire.
Ja sam bio u fazonu "dao bih da mi odseku ruku, samo da mu prodju ti grcevi i da prestane da ga boli", ali ne moze - ne funkcionise to tako.

Zasto neko putuje sa bebom je jako glupo pitanje. Postoje situacije kada mora da se putuje, ko to ne kapira onda je teski sociopata, a 2h avionom je svakako lakse za bebu nego 18 sati autom.

Ovaj lik koji se poneo tako kako se poneo, je ispao teski orangutan!

Back