Da li od B92 postoji kontrolisaniji forum?

Truman:
Tos to su registrovani ne znaci da ne smemo kritikovati njihov ekstremizam. Meni je recimo mnogo blizi narodni pokret "Svetozar Miletic". I B 92 je legalan medij pa vidis kako smo ga ispljuvali.

Трумане, потпуно се слажем с Тобом, и мени је ближи покрет "Светозар Милетић", али не могу да кажем за ОБРАЗ да су фашисти или нацисти... то је ван памети... они су само тврди националисти...имају свој Програм и Статут и право да се залажу за њега и да га пропагирају... а то што ће вероватно остати у мањини...
то је њихов проблем...

... и уопште не могу да данас 2005.године схватим и разумем тај вокабулар... те флоскуле из периода после 2. светског рата... као да није прошло 60 година
ееееееееееееееееееејјјјјјјјјјјјјјјјј.... НА СВЕТУ ТРЕНУТНО НИГДЕ НЕ ПОСТОЈИ НИ ФАШИЗАМ НИ НАЦИЗАМ... то су глупости...

... једино што постоји а што је негативно ТО ЈЕ ГЛОБАЛИЗАЦИЈА ОЛИЧЕНА У НАЈЈАЧОЈ СИЛИ СВЕТА, тј. жеља да се окупира Планета...

Nexus 6:
upravo ti koristis te floskule etiketirajuci ljude kao "izdajnike", "otpadnike", "strane placenike" i slicno...

Ти сада мени пребацујеш једну шалу која је била чисто метафорична и римовала се са ПРИПАДНИК па ја написах ОТПАДНИК... а што се тиче "издајника" или
"страних плаћеника", па немам ја шта да их етикетирам ПА ЕНО ТИ ПУНЕ НОВИНЕ РАЗНОРАЗНИХ ПРОЦЕСА од Перишића који је званично оптужен ЗА ИЗДАЈУ ПА НАДАЉЕ... а што се тиче "ПЛАЋЕНИКА" ПА ТАКОЂЕ СУ ПУНЕ НОВИНЕ СВАКОЈАКИХ ВЕСТИ И ИНФОРМАЦИЈА КОЈЕ НИКО НЕ ДЕМАНТУЈЕ !!!

Nexus 6:
registrovana je i Nova Komunisticka Partija Jugoslavije...
sta sve nije registrovano...

a "Obraz" je politicki pokret...sta to znaci?
da je stranka, pa da kazes...ali pokret?
oni bi od ove zemlje da naprave Libiju, samo u pravoslavnoj varijanti...
e, nece da moze...

Не Либију, немој заборавити да "Европа"магазин нас назива ПРАВОСЛАВНИМ ТАЛИБАНИМА.
А комунисти Фашистима
А демонократе исто.
АЛИ да вас разочарам МИ СМО САМО СВЕТОСАВСКИ НАЦИОНАЛИСТИ (СРБИ ПРАВОСЛАВЦИ).

ТАчно је да хоћемо ПРАВОСЛАВНУ СТАЛЕШКУ МОНАРХИЈУ, и веруј да би сви боље живели када би по ОБРАЗОВОМ било.

Postavio sam 'probno' na masonsko-cionistički Veranov B92 forum temu »Šta će masonski simbol ispred SANU?« I odmah, za nekoliko sekundi, ne dozvoljavajući nikome da stvar pročita, su je skinuli i odstranili me. Što pokazuje koliko je to satansko gnezdo bastion jednoumlja koji ništa ne dozvoljava da se izusti protiv masonerije, cionizma i mondijalizma. Jedna gvozdena orvelovska kontrola vlada koja prevazilazi mnogo puta i ovaj sub-forum. Svi trezveni ljudi vide gde je danas zmijino leglo: u mondijalizmu koji kreiraju masoni, iluminati i cionisti, mondijalizmu i neoimperijalizmu koji je isprovocirao i pojavu svetskog terorizma, koji mu dobro dođe da pod maskog borbe protiv 'globalnog zla' instalirana bude masonska globalna, planetarna konfederacija, carstvo apokaliptičke Zveri.

Evo kako je post glasio:

Poznato je da masonsko-iluminatska hidra sve postojeće nastoji da žigoše, obeleži svojim trigonalno-faličkim žigovima, zdanjima, spomenicima,... Tako su i ispred zgrade SANU u Knez Mihailovoj ulici u Beogradu postavili svoj gnus, piramidu sa izdvojenim vrhom koji simboliše najveću Luciferovu vlast i prevlast nad svetom u Novom satanskom poretku.

Šta će masonski simbol ispred SANU?

Ko je tu gnus tamo postavio?

Zašto je vlast dopustila da se to postavi? Zašto sada to toleriše?

Šta srpski narod ima zajedničko sa masonskim i egipatskim piramidama?

Ako je masonska hidra svojom piramidom obeležila i američku monetu, dolar, znači li to da ima pravo sve ostalo da žigoše i stavi pod svoju palicu?

http://www.galaksija.com/pecat.gif

Pogledajmo šta o genezi Velikog pečata svedoči John Todd, nekadašnji top-iluminat, pripadnik Vrhovno Saveta Trinaestorice, najvišeg iluminatskog tela, šef najvećeg satanističkog udruženja disko kuća i društava za organizovanje koncerata u SAD (Zodiaco productiones), čovek koga je iluminatska mafija skratila za glavu:

"... Ovaj /Veliki/ pečat kreiran je po nalogu porodice Rotšild u Londonu, a ovde u ovu zemlju /SAD/ su ga doneli Bendžamin Franklin i aleksandar Hamilton. Ova porodica je glava te organizacije, u koju sam ja uveden u Koloradu. /.../ Njoj pripadaju sva okultna bratstva bilo koje vrste. /.../ To je jedna luciferska organizacija. .../ Radi se o finansijama i oni misle da stvore jednu jedinstvenu svetsku vladu. Ova organizacija će učiniti sve da da tu svetsku vladu dovede na vlast i ta grupa sebe naziva iluminati."

"Vrh ove piramide /vlasti nad svetom/, ugaoni kamen, predstavlja porodica Rotšild, Rotšild-tribunal. Njih smatraju božanstvom u ljudskom obliku. Njihovu reč iluminati, dakle prosvetljeni, smatraju golim zakonom. /.../ Oko u vrhu piramide je oko Lucifera. On je taj duh-predvodnik; on je ta unutarnja instanca rukovodjenja! Veruje se da je porodica Rotšild lično u vezi sa djavolom i da sa njim razgovara. Ja sam lično bio u dvorcu Rotšildovih i ja sam to doživeo, i ja znam da je to tačno."

Piramide su dijabolička zdanja nekadašnjih velikaša koja predstavljaju satansku imitaciju Božijeg Prestola. Kod babilonskih zigurata i indijanskih piramida na vrhu se najčešće nalaze solarne kapele, predvidjene za spuštanje nekog 'boga'. Dijabolički simboli su jako stari, stariji i od masonerije, jer satansko je od početka imitiralo svetl i izvrtalo i prisvajalo božanske principe, reči i simbole. Kod starih Helena piramida je bila telo koje je simbolizovalo Elemenat Vatra, dakle solarni Elemenat. Vatra je ta koja se propinje. Stub, Piramida ('vatra u središtu'), Oko, Rog, Trougao su sve simboli faličke, Baalove religije, obnovljene u masoneriji i iluminizmu.

brat Vasa – Aurora Aurea

Teze je postati clan na B92 forumu nego bilo kojem drugom forumu koji je malo poznatiji.
Kontrola je veca nego u Kini i sjevernoj Koreji.
Na tom forumu se skuplja sektaska bagra.
Vise se Srbi ocrnjuju na tom forumu nego na nekim poznatim hrvatskim forumima.
Prije 6-7 mjeseci sam se regristrovao na tom forumu, ali sam izletio posle jednog dana, cim sam poceo malo da kritikujem stavove kao npr. stav odredjenih korisnika prema SPC.

mrskoje:
Teze je postati clan na B92 forumu nego bilo kojem drugom forumu koji je malo poznatiji.
Kontrola je veca nego u Kini i sjevernoj Koreji.
Na tom forumu se skuplja sektaska bagra.
Vise se Srbi ocrnjuju na tom forumu nego na nekim poznatim hrvatskim forumima.
Prije 6-7 mjeseci sam se regristrovao na tom forumu, ali sam izletio posle jednog dana, cim sam poceo malo da kritikujem stavove kao npr. stav odredjenih korisnika prema SPC.

Као што знаш, за време Броза МАСОНСКЕ ЛОЖЕ биле су забрањене (иако је он сам био члан исте)... после његове смрти први пут је објављена у "Политици" умрлица једног "слободног зидара и мајстора"... тхе...(исекла је и сачувала моја кева) то је било невероватно... међутим, ове сатанске ћелије су се убрзо размножиле геомтеријском прогресијом, веома су вредни, раде по принципу ЦРВА... и сада је доста касно причати против њих као организација... њих треба сецкати на други, мудрији начин... јер они "раде у тајности" а ми их овде јавно "оговарамо"...размисли...

Back