Nikola 07
Početnik
- Poruka
- 43
Мени треба неко сазнње о становницима Галичника,Селцета,Лазаропоља.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koji si ti lik,mozes citav zivot da ga tupis o Aleksandru a kad te neko pita o pravim Makedoncima ni reci neces da napises...
Vise vam vredi ova varos nego "Skopje 2014.",prelepo stvarno...obozavam staru balkansku arhitekturu...
cim on umro tamo gde je, zna se ciji je bioЃорѓи Пулевски (1817, Галичаник - 13. фебруара 1893, Софија).
Био је македонски писац кратких радова, лексикограф, историчар и војни лидер .Пулевски је аутор првог штампаног примерка граматике македонског језика.
cim on umro tamo gde je, zna se ciji je bio![]()
Извињавам се свим,али колико ја сам сазнао моје порекло води одатле али незнам баш ништа о том народу или племену Мијаци.
Ако је неко пореклом из Галичника,Лазаропоља или Селцета нек ми се јави ]
Sorry i tebe ali ako tvoje poreklo je odatle onda si Albanac
Jos jednom sorry .
Sve je u redu druzhe .Брате шта да ти кажем оно као презивам се на ИЋ православне сам вере живим у Србији и желим да попричам са људима који воде порекло из Македоније!
DA ZNAS KOSOVO JE SRBIJA DOVOLJNO SAM JASAN!
Tacno , ima , ali Mjaci su Albanci , imam puno njih u mojoj familijuSorry,Albanija je prepuna slovenskih toponima i bila je naseljena slovenskim plemenima,ti si onda Sloven...
Jos jednom sorry...
Sve je u redu druzhe .
Tacni , ima , ali Mjaci su Albanci , imam puno njih u mojoj familiju ]
Turci su favorizovali arbansenje,a ti pricas o obrnutom procesu-stvarno ne verujem ko bi naterao albanske Mijake da se slaviziraju,pre ce biti da su slavizirani Mijaci pod pritiskom postali Albanci...
Nastavak od gornjeg posta sta je kolega postovao :
Original :
![]()
![]()
Како бре Горанци македонско племе, о чему ти причаш? Њихов говор се сматра делом торлачког дијалекта, дакле југоисточне Србије и североисточне Македоније (где су лоцирани практично сви они који се у РМ изјашњавају као Срби).
Mogu bre da se izjasnjavaju i kao marsovci,al su u makedonijitako i goranci...stim sto u to vreme,kad su goranci bili to pleme,makedonska nacija nije ni postojala,vec samo srpska
Goranci su stari Kosovci,nemaju veze sa Makedoncima...