Banshee Buduća legenda Poruka 25.746 19.12.2006. u 17:28 - Да ли неко зна ??? #27 svaki komentar ti je sve pametniji od prethodnog,samo se pitam na kojoj temi da ti odgovorim,posto ne stizem onom brzinom kojim ih ti saljes
svaki komentar ti je sve pametniji od prethodnog,samo se pitam na kojoj temi da ti odgovorim,posto ne stizem onom brzinom kojim ih ti saljes
gost 23146 Buduća legenda Poruka 46.396 19.12.2006. u 17:33 - Да ли неко зна ??? #28 Шта да радим,кад сам паметан.
eremita Zaslužan član Poruka 117.177 20.12.2006. u 07:21 - Да ли неко зна ??? #29 savin: Srbija treba da prizna drzavljanstvo samo potomcima 125 000 Albanaca koji su ziveli na Kosovu 1939 godine.. Iz ovog clanka se vide mnoge nelogicnosti popisa na Kosovu.. http://en.wikipedia.org/wiki/Demographic_history_of_Kosovo Kliknite za proširenje... Уопште све заједно наведени подаци нарочито за период од 1974. су ПОТПУНО НЕПОУЗДАНИ, да не кажем, произвољни. Како је ИКО могао да барата цифрама АКО НИЈЕ ИЗВРШЕН ПОПИС ???
savin: Srbija treba da prizna drzavljanstvo samo potomcima 125 000 Albanaca koji su ziveli na Kosovu 1939 godine.. Iz ovog clanka se vide mnoge nelogicnosti popisa na Kosovu.. http://en.wikipedia.org/wiki/Demographic_history_of_Kosovo Kliknite za proširenje... Уопште све заједно наведени подаци нарочито за период од 1974. су ПОТПУНО НЕПОУЗДАНИ, да не кажем, произвољни. Како је ИКО могао да барата цифрама АКО НИЈЕ ИЗВРШЕН ПОПИС ???
Svabov Buduća legenda Poruka 25.291 20.12.2006. u 11:47 - Да ли неко зна ??? #30 eremita: СВЕ ЈЕ ЛАЖ И МАНИПУЛАЦИЈА!!! ПРАВОГ ПОПИСА НЕМА!!! Kliknite za proširenje... c,c,c,c ocu i ja malo tog belog sta ti je eremita, ti obicno nemas ovakve ispade.....
eremita: СВЕ ЈЕ ЛАЖ И МАНИПУЛАЦИЈА!!! ПРАВОГ ПОПИСА НЕМА!!! Kliknite za proširenje... c,c,c,c ocu i ja malo tog belog sta ti je eremita, ti obicno nemas ovakve ispade.....
eremita Zaslužan član Poruka 117.177 20.12.2006. u 17:49 - Да ли неко зна ??? #31 Obersturmfuehrer: c,c,c,c ocu i ja malo tog belog sta ti je eremita, ti obicno nemas ovakve ispade..... Kliknite za proširenje... Па када је био последњи попис становништва на Космету ??? И какви су резултати???
Obersturmfuehrer: c,c,c,c ocu i ja malo tog belog sta ti je eremita, ti obicno nemas ovakve ispade..... Kliknite za proširenje... Па када је био последњи попис становништва на Космету ??? И какви су резултати???