LazaB
Iskusan
- Poruka
- 6.592
Tesko je sacuvati lovu ovih dana , a proteini su bitni
Da li neko zna neku mesaru ili nesto slicno u BGu gde moze da se kupi malo veca kolicina mesa po naravno nizoj cen ?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to se kaze da kupujes na polutku.Tesko je sacuvati lovu ovih dana , a proteini su bitniDa li neko zna neku mesaru ili nesto slicno u BGu gde moze da se kupi malo veca kolicina mesa po naravno nizoj cen ?
tu a može i u supermarketima koji nemaju pakovano mesto vec dobijaju polutke pa seku mearito se kaze da kupujes na polutku.
bolja ti je francuska obrada.
pitaj u mesarama na pijaci.
Hvala na inormacijama posto nemam pojma o ovometo se kaze da kupujes na polutku.
bolja ti je francuska obrada.
pitaj u mesarama na pijaci.
Nista sladjeali to znaci da dobijes polovinu i da kod kuce seces snicle![]()
može i kod njih..moja kod koje kupujem sir..možeš da naruciš jaja, surutku, pilice, domacu svinjsku mast.Ja sam meso naručivala kod moje mlekarice sa pijace, doduše prase i jagnje...
Имаш 2 месаре на пијаци у блоку 44, Једна је: Биће боље - сјајна је и тамо можеш свашта да купиш, а друга мања је Славонац, није лоша, тамо исто можеш да купиш.Tesko je sacuvati lovu ovih dana , a proteini su bitniDa li neko zna neku mesaru ili nesto slicno u BGu gde moze da se kupi malo veca kolicina mesa po naravno nizoj cen ?
Ovaj covek je sa sela ( iz Siljakovca ) i rod mi je , ali bilo mi je glupo da ga pitam za popuste dok se ne raspitam prvoKakva bre mesara ,3-4€ kilo se prodaje to nigde neces naci osim na selu i pijaci
Nisam siguran da ces naci bas nesto dobro u marketima,a da nije sumnjivo.Odes negde na selo,tamo ti i srede i malo se popije i obavezno rostilj.Vratis se kuci pa u zamrzivac.Nemoj uzimati velike svinje,jer ne valja dameso dugo stoji i u zamrzivacu.Tesko je sacuvati lovu ovih dana , a proteini su bitniDa li neko zna neku mesaru ili nesto slicno u BGu gde moze da se kupi malo veca kolicina mesa po naravno nizoj cen ?
koljem po kucama...ali to znaci da dobijes polovinu i da kod kuce seces snicle![]()
I kod mene u naselju ima taj Slavonac i još jedna mesara. Dosta su dobri mada su im kolenice i butkice sušene, sumnjive.Имаш 2 месаре на пијаци у блоку 44, Једна је: Биће боље - сјајна је и тамо можеш свашта да купиш, а друга мања је Славонац, није лоша, тамо исто можеш да купиш.
Nije im loše meso ali ne kupujem kod njih već u Biće bolje - tamo je uvek gužva. Kod Slavonca kupujem samo viršle i kobasice one manje. Kolenice i butkice ne kupujem.I kod mene u naselju ima taj Slavonac i još jedna mesara. Dosta su dobri mada su im kolenice i butkice sušene, sumnjive.
Ja kupila jednom i nikad vise, bacila sam pun lonac pasulja zbog te sumnjive kolenice. Inače retko sam kupovala kid njih viršle, ali odavno ih ne jedem. Imali su dosta dobre pihtije. Mene su bar zbog tog jednog proizvoda oterali kao kupca. Maxi ima odlučnu junetinu, svinjsko ne jedem.Nije im loše meso ali ne kupujem kod njih već u Biće bolje - tamo je uvek gužva. Kod Slavonca kupujem samo viršle i kobasice one manje. Kolenice i butkice ne kupujem.
Uh meni je Maxi katastrofa, svo meso im je loše posebno mleveno. U mleveno meso, ćevape i pljeskavice, stavljaju mast kako bi dobili na gramaži - to sam primetila kada sam pekla ćevape pa mi se povećao nivo masti u tiganju astavila sam samo malo ulja.Ja kupila jednom i nikad vise, bacila sam pun lonac pasulja zbog te sumnjive kolenice. Inače retko sam kupovala kid njih viršle, ali odavno ih ne jedem. Imali su dosta dobre pihtije. Mene su bar zbog tog jednog proizvoda oterali kao kupca. Maxi ima odlučnu junetinu, svinjsko ne jedem.
Ne kupujem njihovo mleveno, tražim određeni komad mesa pa kad izmere kazem da mi to samelju. Junetina im je odlična prezadivoljna sam, ona nije ni masna kao svinjsko, a zdravija je.Uh meni je Maxi katastrofa, svo meso im je loše posebno mleveno. U mleveno meso, ćevape i pljeskavice, stavljaju mast kako bi dobili na gramaži - to sam primetila kada sam pekla ćevape pa mi se povećao nivo masti u tiganju astavila sam samo malo ulja.
Najbolja mesara mi je Biće bolje a tamo je i najveća gužva.