da li neko od paRTiJota ume da objasni...

• Začetnik teme Začetnik teme crow
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
da se pomenu "vadikali" i "devedesete" a njima u 2008.otese Kosovo,!

naravno da treba da se spomenu, jer ste zaboravni.

ako me sećanje dobro služi sve do 1999 na kosovu je bila srpska policija i srpska vojska.
nakon toga rahmetli slobodan je potpisao kapitulaciju i dozvolio ulazak stranih vojnika (a pretežno NATO)na kosovo, kao i povlačenje srpskih.
radikali su se malo ljutili na svog šefa, podneli neke ostavke, ali i OSTALI U VLASTI.

a onda, lagodno glumeći opoziciju nastavili da brane ono što su sami izgubili, usput optužujući druge za poraz.

uživajte u zabludama

ako me sećanje dobro služi sve do 1999 na kosovu je bila srpska policija i srpska vojska.
nakon toga rahmetli slobodan je potpisao kapitulaciju i dozvolio ulazak stranih vojnika (a pretežno NATO)na kosovo, kao i povlačenje srpskih.
radikali su se malo ljutili na svog šefa, podneli neke ostavke, ali i OSTALI U VLASTI.

a onda, lagodno glumeći opoziciju nastavili da brane ono što su sami izgubili, usput optužujući druge za poraz.

uživajte u zabludama
...da ne bi rahmetli zoran pozvao na upotrebu nuklearnog naoruzanja jer je konvencionalno omanulo uprkos njegovom zalaganju...da ne zaboravimo, svakako. 8)

uživajte u zabludama
Ovo treba ponavljati i ponavljati u kratkim intervalima, jel smradikalska memorija jedva da ima 100kb.

Lepo receno. Nisu pod kontrolom zato sto im sef, citaj Kostunjavi, to indirektno dozvoljava.

A zasto vi ljudi stalno svoje neistomisljenike poredite sa Kostunicom i Radikalima. Ja sebe smatram nacionalistom u najpozitivnijem smislu - patriOtizam! Ja sam bio 5. oktobra pred skupstinom i gutao suzavac! Nisam nikada bio stranacka licnost niti cu ikada biti. Na svim izborima sam glasao do sada za Chuck Norrisa i to planiram i u buduce da radim jer ne vidim nikoga kome bi moj glas isao! Ja nikada necu glasati za "manje" zlo, ali cu zato uvek upotrebiti svoj listic i time izraziti svoju volju!

Zato vas molim da ljude ne gledate kao kolektiv - celinu, jer to rade samo rasisti! Ja sam liberterijanac i ljude posmatram kao individue i svako je odgovoran za svoje postupke! Ukoliko napravim sr@nje nemojte po automatizmu optuzivati moje istomisljenike jer oni nemaju veze sa tim sta sam JA uradio.

Nadam se da razumete razloge zbog kojih se ne osecam prijatno kada nas grupisete, to sve isto vazi i za suprotno opredeljene ljude!

Hvala na razumevanju.

P.S. Najostrije osudjujem bilo kakav vid, citaj neizazvanog nasilja!!! Ukoliko neko to izazove po mom misljenju, mu treba vratiti momentalno!

Samo bih htela da kazem da znam dvojicu siptara koji od pre neki dan za sebe kazu da su "Goranci"..Pretpostavljam da ce se tako deklarisati dok ne prodje sve ovo, a onda ce na sav glas usred Beograda govoriti da su albanci...

Goranci su etnički Srpskog, Bugarskog ili Makedonskog porekla.
Po faci se poznaju Albanci i lako ih je razlikovati od ostalih.
Degenerisani su i s njima niko u okruženju nije hteo da se meša pošto su zaostali, desmr i balave. Neće ni u buduće. Pogledajte samo te face njihovih vođa a vođe su im, kao što svi znamo, ubice. Oni su njihova intelektualna elita. Nisko čelo, pogled grabljivice koji odaje odsustvo ljudske inteligencije. Jednostavno, njihov točak evolucije se okreće mnogo sporije.
Britanci, pored koristoljublja, gaje određene simpatije prema takvim degenericima zato što saami vekovima nisu obogaćivali gene i to iz dva razloga:

1. zato što su bili izolovani kao ostrvljani
2. zato što su se, halapljivo htevši da sačuvaju bogatstvo i imanje, razmnožavali međusobno pa su taj model pokupili i oni koji nisu imali imanja.

Takođe su agresivci i sirovine zbog čega ne vole kad neko ima IQ veći od 100.
Sećate se rezultata IQ testova gde su Srbi kao na dnu liste?
Naravno, namera je razotkrivena kad su pritisli tobožnjeg stručnjaka, na inicijativu neke organizacije za zaštitu ljudskih prava, pa su otkrili da je test radio na nekim fizičkim radnicima jer druge nije mogao da nađe. I to nije sve, vrhunac je što su na spisku tog "naučnog" testa imena testiranih Srba bila šiptarska bwhahaha tako da *******.
Ali to B92 nije objavio kao što je požurio da objavi onu listu gde je Srbe trebalo poniziti.

Ovo su naučno dokazane činjenice tako da unapred objavljujem svoju imunost na komentare demoNkrat-"dušebrižnika" i iskeženih nakaza poput autonomaško-fašističke-gej-mikro-populacije ;-)

Pa gori, citiram:

"U proteklih osam godina, od juna 1999. godine, ti principi i te etičke norme su
proterane sa Kosova i Metohije i pored prisustva međunarodne zajednice u licu
KFOR-a, UNMIK-a, OEBS-a i drugih međunarodnih institucija i organizacija.

Za tih osam godina na Kosovu i Metohiji počinjeni su bezbrojni zločini: etničko
čišćenje kroz progon 250.000 Srba i pripadnika drugih nealbanskih zajednica –
Roma, Aškalija, Egipćana, Jevreja…; ubistva nedužnih civila (oko 1.300) od male
dece do 90-godišnjih staraca i starica; kidnapovanje više od 1.000 lica za čiju
sudbinu ni do danas ne znamo ništa; stotine sela sravnjenih sa zemljom;
desetine hiljada kuća spaljeno, opljačkano ili nasilno uzurpirano; 150 crkava i
manastira spaljeno, srušeno i vandalizovano. (Tačan pregled imate u ovim
publikacijama: Raspeto Kosovo i Martovski pogrom, koji će Vam biti uručeni).
Čak ni mrtvi nisu imali mira. Mnoga groblja su vandalizovana, a spomenici
porušeni, grobovi raskopani i kosti razbacane.

Ti zločini dostigli su kulminaciju u stravičnom pogromu izvršenom od strane
preko 50.000 albanskih ekstremista nad Srbima i ostalim nealbancima 17. i 18.
marta 2004.god. "

Šta ti kažeš na ove brojke?
*** ako treba da ti se crta...

Какве "партијоте", ваљда мислиш најобичнији насилници и дебили?! Ти само чекају повод да руше, пале, разбијају... Која је логика бацати камење, мотке и сл. на српску полицију?! Ту имамо Срби против Срба, а нападе на Горанце онда не треба ни да спомињем. Ма то су најобичније будале, хулигани, неандреталци, дегенерици...

Какве "партијоте", ваљда мислиш најобичнији насилници и дебили?! Ти само чекају повод да руше, пале, разбијају... Која је логика бацати камење, мотке и сл. на српску полицију?! Ту имамо Срби против Срба, а нападе на Горанце онда не треба ни да спомињем. Ма то су најобичније будале, хулигани, неандреталци, дегенерици...

sto posto tacno potpisuj

05. октобар
Какве "демократе", ваљда мислиш најобичнији насилници и дебили?! Ти само чекају повод да руше, пале, разбијају... Која је логика бацати камење, мотке и сл. на српску полицију?! Ту имамо Срби против Срба, а нападе на Горанце онда не треба ни да спомињем. Ма то су најобичније будале, хулигани, неандреталци, дегенерици...

Back