Da li nekad razmišljte o....?

Nemooooj :)

Ja sam dosta povučena u društvu nepoznatih ljudi i to me mnooogo nervira jer sam kao klinka (ali baš klinka, ono negde do desete godine) bila užasno pričljiva i brbljiva i komunikativna i otvorena i bila u stanju da na ulici spopadam ljude s pričama :D a sad sam pričljiva i brbljiva i komunikativna i otvorena uglavnom sa svojim društvom. :(

Sličan problem, ja sam jednostavno rečeno nezainteresovana...ako mi razgovor nije zanimljiv ne mogu da se pravim da jeste i često mi se desi da se isključim odnosno odlutam u mislima na neko deseto mesto...korisno za školske časove doduše:lol:

E ovako... zanima me da li ste nekad razmišljali o tome kakvi ste vi zaista i kakav utisak ostavljate na druge? Da li vam je neko nekad iskreno rekao šta zaista misli o vama i da li ste tad bili iznenađeni? Koliko se zapravo trudite da ostavite dobar utisak na druge i kako vas oni prihvataju???
----Drugari, budite iskreni!!!----
:zurka:

Naravno da razmislam kakav utisak ostavljam na druge.
Kako me drugi prihvataju?
Mislim da sam za vecinu ok.Mada ima nekih sa kojima pokusavam da budem dobra,a oni me preziru nemam pojma zasto.
Ipak je sve to ok.Nemogu svakom da se svidim.:super:

E ovako... zanima me da li ste nekad razmišljali o tome kakvi ste vi zaista i kakav utisak ostavljate na druge? Da li vam je neko nekad iskreno rekao šta zaista misli o vama i da li ste tad bili iznenađeni? Koliko se zapravo trudite da ostavite dobar utisak na druge i kako vas oni prihvataju???

Zavisi,na nekog dobar a na nekog los! Pa misle sledece jeste on ovako dobar ali mnogo sere i ne zna za salu! Kazem kakav jesam pa onda ko hoce sa mene onda oce,ko nece go ga ebe!

Razmisljam, mada u odnosu na ranije manje.
Uglavnom me pogresno procenjuju , da ne razvlacim pricu zasto jer je podugacka. A inace me bukvalno svako vidi drugacije, jedino sto je zanimljivo je da niko ne moze da poveruje da sam visoka 163cm jer su uglavnom ubedjeni da imam 170cm :lol: ne znam zasto je to tako ali zanimljiv podatak :lol:

naravno proalzio sam kroz faze i sad naravno na mah pomisliš u fazonu, ne šta neko misli o tebi, nego, ono, kakv utisak ostavljas, dal ispadas bahat, uborazen, tunjav, mutav, vakav, nakav... al retko, sada sve ređe do nilkad... prvenstveno zbog sveopšte ravnodušnosti i nezainteresovanosti u kojoj sam, onda što i kad se potrudiš da ostaviš neki specijalan utisak (tj. određeni) izgleda smešno... zapravo moja raspoloženja i faze su vrlo varijabilni pa kako kome zapadne, nekad sam ekstra euforičan, pozitivan i brbljiv, nekad izgledam tupavo, mutavo... ma zabole me! ko je trebao i umeo valjda je ukapirao suštinu...

E, nem pojma. Nikada nisam razmisljala, ali su mi uwek drugi goworili kako sam prewise zatworena, kako swojim odbrambenim stawom odbijam ljude od sebe, kako nemam osecanja, kako sam hladna....:dontunderstand:

Back