Ne, ovo drugo nije usput - to je glavno 
Muzika je sporedna.. [ali, sam se ponudio da mi pokloni thriller cd aaaaaaaaaaaaaa]

Muzika je sporedna.. [ali, sam se ponudio da mi pokloni thriller cd aaaaaaaaaaaaaa]
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemooooj
Ja sam dosta povučena u društvu nepoznatih ljudi i to me mnooogo nervira jer sam kao klinka (ali baš klinka, ono negde do desete godine) bila užasno pričljiva i brbljiva i komunikativna i otvorena i bila u stanju da na ulici spopadam ljude s pričamaa sad sam pričljiva i brbljiva i komunikativna i otvorena uglavnom sa svojim društvom.
![]()
Ja nisam nezainteresovana, nego imam tu neku blokadu pred nepoznatim ili polu-poznatim ljudima koja me sprečava da se ponašam onako otvoreno, vedro i veselo kakvom sebe inače smatram. Uglavnom ćutim i slušam. Užas.![]()
E ovako... zanima me da li ste nekad razmišljali o tome kakvi ste vi zaista i kakav utisak ostavljate na druge? Da li vam je neko nekad iskreno rekao šta zaista misli o vama i da li ste tad bili iznenađeni? Koliko se zapravo trudite da ostavite dobar utisak na druge i kako vas oni prihvataju???
----Drugari, budite iskreni!!!----
![]()
E ovako... zanima me da li ste nekad razmišljali o tome kakvi ste vi zaista i kakav utisak ostavljate na druge? Da li vam je neko nekad iskreno rekao šta zaista misli o vama i da li ste tad bili iznenađeni? Koliko se zapravo trudite da ostavite dobar utisak na druge i kako vas oni prihvataju???
![]()
Takodje .Pa recimo, u ovom periodu.Razmisljem cesto o tome, tezeci ka tome da ostavim sto bolji utisak.Ne znam zasto se toliko oko toga obazirem ali jedan deo mene zudi za tim da sazna sta o meni misle drugi, i zasto bas tako misle....
![]()