Da li ne znaju, prave se ludi ili nešto treće...

Nema tzv medijskog mraka , tip pitanja je cnn.
Isto je u Americi , za njih ne postoji takodje druga zemlja .
Treba li da puštamo filmove kako tamo žive brdjani , ili oni u kamp kućicama .
Ili u Kini sto lože balegu u sporetu , Indiji...
Ceo svet je isti .
U Rusiji I Kini je jako duze “mracno”, a i mi smo na dobrom putu za to.
U Americi je sve transparentno.
Nije ceo svet isti.
Danas su ljudi bas slepi,...
Pogledaj siru sliku. Vidis li igde nesto lepo?
Ja vidim, sto zelim i tebi.

Nema tzv medijskog mraka , tip pitanja je cnn.
Isto je u Americi , za njih ne postoji takodje druga zemlja .
Treba li da puštamo filmove kako tamo žive brdjani , ili oni u kamp kućicama .
Ili u Kini sto lože balegu u sporetu , Indiji...
Ceo svet je isti .
To je isto kao kad pitas nekog iz crne trave, a on video samo crnu travu i crno zbunje, ne znam kako se zove komsijsko selo...i to je to ...
Nema iskustva, nema razmisljanja, nema pojma, nema perspektivu , nema na osnovu cega da stvara sirinu sagledavanja...ali nije medijski mrak...nego nepostojanje znanja i svesti..

Sto i nije neka katastrofa, jer svuda se to resava povecanjem primitivnosti , tj radi se ono sto su navikli , postaju iskljucivi , ne moze drugacije, to je primitivnost i onda se tako radi dalje...

Zato su svi narodi sveta primitivni na neke nacine, i tu primitivnost tj nesirinu shvatanja ne primecuju pa se zove integrisana primitivnost, a postaju jue svesni tek kad putuju malo vise, ali ni tada ne toliko u svesti , nego vide razlike....A veliki je korak izmedju videti i dokazati nekome nedokazanom..

Најбоље су ове навијачке теме и коментари. Америка је најбоља! А не могу да нађу дилера за фентанил јер су сви навучени као ром Јовановић. Русија! А немају путеве. Кина! Једу кртице. И тако ближе.

Back