Da li naše godine definišu destinacije?

Ne bih rekla. Znam za ljude koji vole da idu u Diznilend, a već sutra idu da posećuju hramove po Aziji.
Ne slazem se ni ja...Rekla bih vise da zdravstveno stanje definise mozda nase izbore.
Recimo manje je vitalnih starijih ljudi koji ce se mozda zbog toga odluciti za blize destinacije i ne toliko aktivna putovanja koje zahtevaju prilagodjavanje drasticnim klimatskim promenama, hrane, tempa...

U mladosti zbog okolnosti nekih van mog domašaja ispravljanja nisam mogao da putujem koliko sam želeo pa mi je sada vreme za sve što želim da vidim i to bez pardona radim :lol:

Tako da ne bih se složio :)

Žao mi je što nisam obišao Evropu u studentskim danima kada je vreme bilo,ali evo ....stižem lagano :lol:
Za dalje destinacije sam čekao da mi se ekonomska situacija promeni pa sam sa njima počeo u srednjim tridesetim i nastavljam u 40-im i imam nameru dokle god mi okolnosti dozvoljavaju.
O banjama ne razmišljam, van su mog poimanja :mrgreen:

Postoji / kada si mlad bitno je da ima interneta / kupatila / zurki do jutra / lepih devojaka momaka.

40+ srednje doba obicno je bitno sve /do najmanjih detalja /ides da spavas ides na odmor / hranu donose / san je odmor.
(Ako su tu jos deca oni se previse umore da deci bude lepo / vode babu dedu tetku nekog da cuva decu) to bas ne znam kako im odgovara.)

Ima kome mladost nije bila lepa / nije bilo para da putuje momci devojke/imao imala je druge obaveze /onda ide provod da se nadoknadi propusteno.

Budimpesta I Bec nisu daleko, bus nije skup.
Zgrabi nekog dragog za ruku I uzivaj.
u Budimpesti sam provela nekih 5 godina, u Becu sam bila par puta...
mislila sam na te neke ture Francuska, Svajcarska, mozda i neko krstarenje Dunavom od tacke x do y...sta ja znam...
Nije da to ne bih i sada...ali ipak mislim da je neka egzoticnija destinacija, dalja...prigodnija u ovim godinama nego 60+...
Prigodnija kao sto sam rekla vise zbog zdravstvenog stanja koje je za ocekivati vec u tim godinama...

U mladosti zbog okolnosti nekih van mog domašaja ispravljanja nisam mogao da putujem koliko sam želeo pa mi je sada vreme za sve što želim da vidim i to bez pardona radim :lol:

Tako da ne bih se složio :)

Žao mi je što nisam obišao Evropu u studentskim danima kada je vreme bilo,ali evo ....stižem lagano :lol:
Za dalje destinacije sam čekao da mi se ekonomska situacija promeni pa sam sa njima počeo u srednjim tridesetim i nastavljam u 40-im i imam nameru dokle god mi okolnosti dozvoljavaju.
O banjama ne razmišljam, van su mog poimanja :mrgreen:
a jaoooo....kada budes imao 70+ pa ta topla vodica koja ti masira nozice kada ih potopis...:mrgreen:

u Budimpesti sam provela nekih 5 godina, u Becu sam bila par puta...
mislila sam na te neke ture Francuska, Svajcarska, mozda i neko krstarenje Dunavom od tacke x do y...sta ja znam...
Nije da to ne bih i sada...ali ipak mislim da je neka egzoticnija destinacija, dalja...prigodnija u ovim godinama nego 60+...
Prigodnija kao sto sam rekla vise zbog zdravstvenog stanja koje je za ocekivati vec u tim godinama...
Apsolutno se slazem. :D
Planiram put u Indiju I Indoneziju (koliko zahvatim) samo ovo cudo da prodje
A krstarenje Dunavom jeste prava stvar za 60+

Pa tamo je prostitucija jeftina i dostupna sta znam, ja nisam za taj vid zabave bas. Dosta je rizican, a i nemoralan. Bolje negde otici sam pa upoznati devojku ovako nego li biti sa prostitutkom koliko god bila jeftina.
ma ok...to je bio samo primer...
ja iskreno ne vidim sebe u 70tim da obilazim svet...volela bih to ranije...a sa 70...nesto mirnije...blize...mada ko zna...menjao mi se vec zivot naopacke...nikad ne reci nikad :lol: zivi bili doziveli :D

Zavisi sa kim, da li imas novca i da li ti zdravlje dozvoljava, inace sto da ne.
zavisi od osobe...ja volim dinamiku ali volim i mir...buducnost je neizvesna...ali ako bih ja trebala da biram...sa 70 godina...vise bih volela da uzivam pored svog dede i eventualnim unucima nego da vijam veverice u Kanadi...
to bih volela mnogo pre :lol:

Back