Ne, to nije pravilna logika.
Istom logikom mozes da kazes posto magnet privlaci gvozdje, a u krvi ima gvozdja, da magneti privlace krv.

Kazem da sam to procitala i da su to kao naucnici utvrdili.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, to nije pravilna logika.
Istom logikom mozes da kazes posto magnet privlaci gvozdje, a u krvi ima gvozdja, da magneti privlace krv.
kad vidish obavesti nas....![]()
da ali ne zato sto je magnet....
Све је прошло без икаквих проблема.
Лепо сам пајкила, па су ми се искристалисале и прочистиле мисли и могла сам јасно
да сагледам неке људе и ситуације, и на бази тога да донесем неке битне одлуке.
Дакле, на мене је ово помрачење деловало позитивно, отрежњујуће.![]()
Ne, nego tvoja mora bit zadnja pa taman se kosilo sa zakonima fizike.Ne, nije magnet ni u klasicnom ni u neoklasicnom ni u prakticnom.
Ne, nego tvoja mora bit zadnja pa taman se kosilo sa zakonima fizike.
Pa znas ti dobro sta sam ja mislila, nego volis da polemises..to ti je duhovna hrana.Sta se kosi sa zakonima fizike
To sto kazem da Mesec nije magnet ili sto ti izmisljas nesto tipa "prakticno jeste magnet"
Aj ti malo otvori knjige iz srednje skole pa vidi sta je magnet, kakvi su magnetni materijali, pa ono dijamagnetici i paramagnetici i takve radosti, pa onda svrstaj tu negde Mesec![]()
E aj nemoj da se gadjamo pojmovima i izmisljamo nove.
Zna se kako Mesec deluje na Zemlju. I tu treba da se stavi tacka. Nikakvi magneti i slicne stvari....
Znas, citace neko, pa ce pogresno nauciti.
bas sam na Pinku gledo pomracenje Sunca sinoc.
otkad je pomracenje meseca natprirodna pojava?hahha
ja nisam ni znala da ce to uopste biti...mislila sam da je mesec zasao za oblak.....
bilo je dobro..napravila sam super fotografije