Da li na vas utice pomračenje Meseca

kad vidish obavesti nas....;)

Све је прошло без икаквих проблема.
Лепо сам пајкила, па су ми се искристалисале и прочистиле мисли и могла сам јасно
да сагледам неке људе и ситуације, и на бази тога да донесем неке битне одлуке.
Дакле, на мене је ово помрачење деловало позитивно, отрежњујуће. :cool:

da ali ne zato sto je magnet....

Drugi zakon dinamike kaze (otprilke) da se dva tjela uzajamno privlace jacinom koja je direktno proporcionalna produktu njihovih masa i indirektno proporzionalna kvadratom udaljenosti.
F = G(m1m2)/d2.....G je gravitacija..m1 masa Zemlje m2 masa nekog objekta..
Posto je Mjesec proporcionalno najveci i najblizi Zemlji onda se uzajamno privlace i uticu jedno na drugo...Nije magnet u klasicnom smislu neg u prakticnom.

Све је прошло без икаквих проблема.
Лепо сам пајкила, па су ми се искристалисале и прочистиле мисли и могла сам јасно
да сагледам неке људе и ситуације, и на бази тога да донесем неке битне одлуке.
Дакле, на мене је ово помрачење деловало позитивно, отрежњујуће. :cool:

Dobro je da makar nekom deluje pozitivno.......:ok:

Ja i bez punog meseca ili pomracenja ...nemam sna...a ustajem u pola shest :(

i tako svaki dan :)

Ne, nego tvoja mora bit zadnja pa taman se kosilo sa zakonima fizike.

Sta se kosi sa zakonima fizike :):)
To sto kazem da Mesec nije magnet ili sto ti izmisljas nesto tipa "prakticno jeste magnet" :)
Aj ti malo otvori knjige iz srednje skole pa vidi sta je magnet, kakvi su magnetni materijali, pa ono dijamagnetici i paramagnetici i takve radosti, pa onda svrstaj tu negde Mesec :)

Sta se kosi sa zakonima fizike :):)
To sto kazem da Mesec nije magnet ili sto ti izmisljas nesto tipa "prakticno jeste magnet" :)
Aj ti malo otvori knjige iz srednje skole pa vidi sta je magnet, kakvi su magnetni materijali, pa ono dijamagnetici i paramagnetici i takve radosti, pa onda svrstaj tu negde Mesec :)
Pa znas ti dobro sta sam ja mislila, nego volis da polemises..to ti je duhovna hrana.
Ja sam OFF.
sweet dreams

E aj nemoj da se gadjamo pojmovima i izmisljamo nove.
Zna se kako Mesec deluje na Zemlju. I tu treba da se stavi tacka. Nikakvi magneti i slicne stvari....
Znas, citace neko, pa ce pogresno nauciti.

jaoo kako lupas, pa covek se samo pogresno izrazio pa rekao izraz "najveci magnet" znamo mi svi sta je hteo da kaze...

ne deluje on na zemlju magnetnom nego gravitacionom silom....

naravno da je odgovoran za plimu i oseku i naravno da ima ljudi kojima smeta pun mesec
ko tvrdi suprotno neka malo pocne da zivi pravi zivot i okreni malo kanale na tvu nemoj samo pink da gledas....

Back