gost 216949
Buduća legenda
- Poruka
- 31.866
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Postuju nego sta...
Ne samo postuju, nego vole i obozavaju...
Zene su divna bica koja mogu da pruze sve, i ucine ti zivot prelepim,
samo ako ih obozavas...
Mogu li muskarci da postuju koja ih seksualno privlaci, tj. da se normalno ophode prema njoj?
Kakvo je iskustvo muskaraca i zena po ovom pitanju?
Molim da se, pored roditelja kao eventualnog izbora ljubljenja nakon orala, ubace i kućni ljubimci u priču.
Ima i nas ljubitelja mačaka![]()
Mogu li muskarci da postuju koja ih seksualno privlaci, tj. da se normalno ophode prema njoj?
Pa da; 1:1 je stvar poštenja, a ja sam poštena žemskaMačka ionako liže sopstveno dupe tako da onda dođe 1:1?![]()
...Inspirisali ste me da potrazim temu o tome koga prvo ljubite nakona orala - partnera ili roditelje.....Ne mogu da verujem da nista ne nalazim...Sivaaaaaa...!...
..
![]()
Molim da se, pored roditelja kao eventualnog izbora ljubljenja nakon orala, ubace i kućni ljubimci u priču.
Ima i nas ljubitelja mačaka![]()
pa ako nisu budaletine teske nego kako ces da se ponasas prema nekome sa kim provodis vreme, imas vezu ili porodicu, gradis zivot itdMogu li muskarci da postuju koja ih seksualno privlaci, tj. da se normalno ophode prema njoj?