Da li muskarci (mogu da) postuju zene?

Mogu li muskarci da postuju koja ih seksualno privlaci, tj. da se normalno ophode prema njoj?
Kakvo je iskustvo muskaraca i zena po ovom pitanju?

Ako se sexaš sa osobom koju ne poštuješ, imaš loše mišljenje o njoj, postavlja se pitanje kakvo li tek jadno mišljenje imaš o samom sebi.

Pošto "ona je pero laka/nemoralna ali sam ja super moralan i ispravan dečko iako se sexamo" varijanta ne pije vodu. S(a) kim si, onakav si.

Mogu li muskarci da postuju koja ih seksualno privlaci, tj. da se normalno ophode prema njoj?
Kakvo je iskustvo muskaraca i zena po ovom pitanju?

Nema razloga da ih ne postuju ako zasluze. Medjutim cinjenica je da onog trenutka kad muskarac pocne stvarno da razume zene, znatno ih manje postuje. Zene su poput nas muskaraca vrlo jednostavne, predvidljive, prljave napaljene zivotinje (samo malo slabije i manje pametne).

Ja verujem da su muskarci vizuelna bica i privlaci ih prvenstveno ono sto vide, pa onda i psihicki, emotivno i sl.

E sad, ako primera radi naleti u nekom splavu, klubu na neku devojku koja izgleda poput go-go igracice, i pravo je cudo kako joj odeca izdrzava a da ne pukne koliko se utegla, cisto sumnjam da ce da im se probudi nagon da sednu i popricaju sa njima kakve knjige voli, i sta misli o stanju u zemlji i zasto i koliko drustvo kao celina propada. Ne, proradice mu nagon za parenjem, jer to je ono sto mu prvo upada u oci, bujne grudi, siroki bokovi, cista biologija. Stoji, postoje muskarci koji ne vole takve devojke stil, Ceca, Stoja, JK, ne privlace ih, ne bi bili sa njima, ali biologija radi svoje u vecini slucajeva.

Verujem da je i za zene slicno, moze ona da se psihicki i emotivno gnusa nekog "fino razvijenog" macana koji se toliko utegao da mu bradavice strce, ali koliko-toliko je takav seksualno privlaci, mislim cisto fizicki ovde. I sigurno ne misle, "joj, da li on ume sa decom, da li bi mi milovao kosu dok mu pricam kao sam provela dan", ne, prva reakcija je verovatno "nema veze sto je glup, da mi je samo 10 minuta sa njim u stanu i da ga ne vidim nikada vise :zper: ".

E tu dolazi pitanje postovanja, da li moze da postuje muskarac (ili zena) takvu osobu i da je ceni kao osobu a ne kao parce mesa?
Mozda, mozda vidis sutadan da ta osoba ima dobru dusu, da se smeje, pati, zeli da voli kao i ti, zato mozda i ne treba odnos zasnivati iskljucivo na fizickoj privlacnosti.

Ima i one situacije gde neko ima tu psihicku konekciju, pa krene da se lozi i seksualno na tu osobu, bilo da je to kolega, koleginica, sta vec. Ne znam zasto bi nestalo postovanje, samo ako nekom prostruji krv, a i to sta se nekom mota po glavi (pod uslovom da se ne vodi time) je njegova stvar.
Dokle god tu osobu ne zelimo da iskoristimo samo za seks, ne vidim neko nepostovanje, a sve se moze kanalisati i obuzdati nekako.

...Inspirisali ste me da potrazim temu o tome koga prvo ljubite nakona orala - partnera ili roditelje...:lol:..Ne mogu da verujem da nista ne nalazim...Sivaaaaaa...!...:lol:..:heart:

Au, u kom si ti maleru ako tražiš ove bolesnike .... Siva, ravana ....

Molim da se, pored roditelja kao eventualnog izbora ljubljenja nakon orala, ubace i kućni ljubimci u priču.
Ima i nas ljubitelja mačaka :lol:

A ti se primila ...

:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Back