neizreciva
Buduća legenda
- Poruka
- 34.075
žena uze porodiljsko zato što doji ,jel ... znači muško se ipak uključi malko kasnije , al to ne znači da je ona imala neki spec dar ...meni su neke mlade mame rekle da kad se dete rodilo uopšte nisu imale neki osećaj za dete ,da ne kažem nisu osećale ni neku veliku ljubav prema njemu , i bile su onako skroz nevešte u "rukovanju" detetom,naravno ..pitanje jeste sexističko,kao što je ono " može li žena da popravi ne znam šta" ,ali ono što munja govori o spec daru objašnjava da je pitanje ipak logično ,jer eto postoje ljudi koji misle da žene imaju neki spec dar ..može da bude samo " bazični " nedostatak osećajnosti u pitanju od kojeg pate i mnoge žene ..
iz svog iskustva mogu da kazem da sam imala ne dar nego instinkt koji nije imao veze sa osecajima.... toliko si premoren i u akciji da nemas vremena da razmatras....ali, definitivno je da sam ja, koja nisam imala pojma ni iskustva sa decom, od starta tako slobodno i znalacki baratala sa sinom da je to bilo zadivljujuce....sve je bilo tako prirodno.....