Da li mu se svidjam?

Vesnalesje

Početnik
Poruka
24
Pozdrav clanovi!
Imam jednu nedoumicu kako shvatiti da li mu se svidjam.
Pocela sam da radim u firmi u kojoj sam u lageru jedina zena.
U pocetku je bilo sve ok dok v.d direktor nije poceo da me gleda i to po nekoliko sati. Ja radim i shvatim da me gleda i ne skrece pogled.
Sve bi bilo ok da me nije poceo pratiti na instagramu i lajkuje samo slike na kojima sam ja.
Poceo mi je slati poruke i vikendom cak i slike svoje dece.
Signali su pomesani jer sam mu dok sam bila na odmoru kada mi je poslao sliku sa posla ja pitala da li hoce i on jednu a on je rekao DA!
Ja mu posaljem sliku iz kreveta samo pokrivena carsavom.
Kada sam shvatila sta sam poslala ja mu kazem da zaboravi a on mi kaze zasto i da mu se slika bas svidja!
Od skoro je poceo da me ignorise i kad stane pored mene u drustvu uopste me ne gleda.
Kakvu igru igra?

Pozdrav clanovi!
Imam jednu nedoumicu kako shvatiti da li mu se svidjam.
Pocela sam da radim u firmi u kojoj sam u lageru jedina zena.
U pocetku je bilo sve ok dok v.d direktor nije poceo da me gleda i to po nekoliko sati. Ja radim i shvatim da me gleda i ne skrece pogled.
Sve bi bilo ok da me nije poceo pratiti na instagramu i lajkuje samo slike na kojima sam ja.
Poceo mi je slati poruke i vikendom cak i slike svoje dece.
Signali su pomesani jer sam mu dok sam bila na odmoru kada mi je poslao sliku sa posla ja pitala da li hoce i on jednu a on je rekao DA!
Ja mu posaljem sliku iz kreveta samo pokrivena carsavom.
Kada sam shvatila sta sam poslala ja mu kazem da zaboravi a on mi kaze zasto i da mu se slika bas svidja!
Od skoro je poceo da me ignorise i kad stane pored mene u drustvu uopste me ne gleda.
Kakvu igru igra?
Super,trazi drugi poso

Poslao mi je srca ja ga samo pitala sta znace a on meni njemu nista.
Ja posaljem onda da zaboravi sliku koju sam mu poslala.
Od tada me ignorise.
Ali me uvek od busa poveze do posla i vrlo je nervozan.
Previse!!!

Prilozi

• received_569443430756671.gif
    received_569443430756671.gif
    10,2 KB · Pregleda: 4

Back