Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Jako me je bilo sramota, ali nisam mogla da odbijem da pomognem prijatelju. Inace, toliko sam se crvenela da su mi stavili veoma bled puder, pa sam opet super izgledala.
Jako me je bilo sramota, ali nisam mogla da odbijem da pomognem prijatelju. Inace, toliko sam se crvenela da su mi stavili veoma bled puder, pa sam opet super izgledala.
Pa ne uklapas mi se u tu celu pricu. Mislim ipak to ne dolikuje jednoj dami. Povedi racuna sta radis, mozes imati ne zeljene posledice zbog toga u buducnosti.
Pa ne uklapas mi se u tu celu pricu. Mislim ipak to ne dolikuje jednoj dami. Povedi racuna sta radis, mozes imati ne zeljene posledice zbog toga u buducnosti.
Znam. To je bio rizik koji sam svesno pdonela, ali mom prijatelju je bila potrebna jedna fina dama aristokratske lepote i drzanja, kao sto sma ja. Inace, snimano je sa odvojenim scenama, tako da ja nisam ucestvovala direktno u snimanju scena sa polnim odnosom, mada sam ih sve videla gole i jako mi je bilo neprijatno. Za druga sve, ja kad volim, ja volim.