Da li mozete da zamislite?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

smfgreat

Aktivan član
Poruka
1.159
Koliko ljudi oko vas prdne a da to ne znate? Koliko puta se desi da jednostavno ne moze da se spreci i mora makar malo da izadje, pa onda ljudi ili prave face ili kaslju ili rade nesto da se ne primeti. Neki se cak trude da bude tiho i da se uopste ne cuje. To ljudi stalno rade oko vas a da niste ni svesni kuci, u prevozu, na poslu, u parku, u bioskopu, skoli, fakultetu... jednostavno svugde ljudi to rade. Moze te li da zamislite koliko to njih dnevno oko vas uradi???

Koliko ljudi oko vas prdne a da to ne znate? Koliko puta se desi da jednostavno ne moze da se spreci i mora makar malo da izadje, pa onda ljudi ili prave face ili kaslju ili rade nesto da se ne primeti. Neki se cak trude da bude tiho i da se uopste ne cuje. To ljudi stalno rade oko vas a da niste ni svesni kuci, u prevozu, na poslu, u parku, u bioskopu, skoli, fakultetu... jednostavno svugde ljudi to rade. Moze te li da zamislite koliko to njih dnevno oko vas uradi???

Ne znam zasto bih uopste zamisljala...svi to rade.

A da pokusavam da stvorim sliku...e pa zaista imam pametnija posla :lol:

Nista mi nije to cudno, ali ok nije bas za pricu u svakoj prilici :),normalan prirodni proces, intrigantnije je koliko se samo bakterija, gasova, i ostalih mikrorganizama izbaci oko nas, putem izdisaja, koliko tecnosti putem znoja, raznih naslaga, ma koliko covek-zena bio pedantan/na, on/a ostavlja negde svu tu prljavstinu, sluz, bakterije, bla bla.... bla : :roll: :confused: :( bla. Balavimo gde stignemo. Kolk'o smo prljavi bre, k'o ... :confused: odo' da spavam

Poslednja izmena:

Nije valjda da i žene prdU?:eek:

Nikad nisi bio u kupatilu dok ti je devojka piškila?!:eek:

Pa to ti je ono kad sedne na wc šolju... prvo ispušti falš vazduh... jer guza mahinalno misli da će da *****, ali neće... pa onda ispusti samo pppppffffffff...

... i onda piški...

Kakva romantika... :zaljubljena:

Pa jel ti vidis da sam napiso javni wc..mislim iso bih ja tu u zenski nije problem..samo mislim da bi me uapsili:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back