niksi
Zainteresovan član
- Poruka
- 490
mogu da se zaljubim bez sexa...
mogu i da se sexam bez zaljubljivanja...
zaljubim se vrlo retko... i odmah...
Samo da potpišem
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mogu da se zaljubim i ako nema sexa, ne mogu da vezu odrzim beskonacno dugo ako nema sexa
a ako ga ima brda, ali ne varnichi kako bi trebalo?
a ako ga ima brda, ali ne varnichi kako bi trebalo?
uff prvo, zna se da moze
drugo, moji neki bivshi su se uplashili kad su me videli i posle, pa nije mogao ni da im se digne!!
i patili su..ja sam razumela i rekla da nema veze, volela bih te i bez te stvari..i posle je pocheo da se dize..e tako.. samo ljubav i slatke lepe rechi koje ulaze u najintimnije delove dushe ..
A od cega su se uplasili???![]()
Kapiramo kapiramoNe znam da li je ova tema vec bila, sigurno jeste... Ali sta je tu je jednom se zivi...
(Digresija: sinoc sam video 3 devojke u gradu, mislim da su malo mladje, ova jedna se tako napila !!!! ahahahaha!!! ovde druge dve je jedva nose {stadijum pijanstva "isus" ako znate na sta mislim} ,a ona se saplice, jedva hoda i vice "jednom se ziviiiiiiii... hik")
Dakle: da li mozete da se zaljubite u nekoga sa kim nemate sexa?
JA ne mogu, nema teorije...
Znaci, upoznam malu, sve po PS-u, ja se polu primim, ali vidim da tu nece biti sexa jos neko vreme... I ja se oladim.![]()
Mislim da je ova moja osobina vrlo korisna, jer cuva me od previse emotivnih sokova. Kao neki "filter" koji mi pomaze da me ne pogodi nesto sto ne bi trebalo...
Kapirate?