Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Da li moze da se koristi pecurka shiitake za bolest metastaze mozga?
Moja drugarica ima bolesti metastaze mozga i cula je za pecurke shiitake,pa je zanima da li to radi.Pa bi molio svakog ko zna da mi odgovori,da li je to dobro.
Hvala u Napred.
Moja drugarica ima bolesti metastaze mozga i cula je za pecurke shiitake,pa je zanima da li to radi.Pa bi molio svakog ko zna da mi odgovori,da li je to dobro.
Hvala u Napred.
Hvala u Napred.
Cula sam da su sitake dobre protiv tumora ali ne znam nikog ko ih je koristio u tu svrhu .Imala sam prilike da dobijem sitake ,sveze , i isprzila sam ih kao bilo koju pecurku-ukus je fantastican.
Iz iskustva poznanice (imala metastaze, ali ne na mozgu, pre 14 god i davali joj doktori 3-4 meseca zivota a ,hvala Bogu ,jos je medju nama i to zdrava ) mogu da ti kazem da je pila zelenu glinu , izbacila secer i belo brasno iz ishrane , vise voca i povrca a pila je i petrolej (nabavljala ga u Pancevu - za oralnu upotrebu). Izguglaj Budvigova dijeta ( uzimati mesavinu sira i lanenog ulja ujutru i uvece ) nece sigurno da skodi Zelim tvojoj drugarici da ozdravi