Da li mogu da dam detetu ime kakvo ja želim?

Mene nerviraju recimo ova nova imena Ina,Una,(Nuna) ,Mateja,Strahinja,Dorotea,Mihaela, i sto rece Lukas za gejove lgbtsfkjsslllmnpffc :D
Nova imena ? Nisi cuo za Strahinju,ne znas da je Dorotea grcko ime i znaci bozja svetlost ? Sta je za tebe "staro" ime Dobrosav,Dragojlo,Radojko,Drenjina ? Budale lece komplekse ne uzimajuci u obzir koliko ce detinje ime imati uticaja na njegov kasniji socijalni zivot.Das detetu neko blentavo i ono bude predmet sprdnje medju drugarima

Poslednja izmena:
Nova imena ? Nisi cuo za Strahinju,ne znas da je Dorotea grcko ime i znaci bozja svetlost ? Sta je za tebe "staro" ime Dobrosav,Dragojlo,Radojko,Drenjina ? Budale lece komplekse ne uzimajuci u obzir koliko ce detinje ime imati uticaja na njegov kasniji socijalni zivot.Das detetu neko blentavo i ono bude predmet sprdnje medju drugarima
Ne znam da je Dorotea grcko ime.Cuo sam za Strahinju ali mi cudno ime.Postoje imena u Crkvenom kalendaru,ima bas lepih imena.Zasto davati deci strana imena?

vode se ogromne kampanje protiv vršnjačkog nasilja pa sam mislio da su urodile plodom
ma kakvi.Ljudi imaju obicaj da pljuju po Srbiji i kada treba i ne treba,narocito takav narativ imaju stranci kod kojih je sve sjajno dok smo mi neki tamo divlji Srbi sa Balkana.Nasilje u skolama ovde je daleko vece od nasilja u skolama u Srbiji.Pre neki dan dve devojcice od 12. i 13. godina na smrt su izbole drugaricu od 12. godina.Ovo nije tema,ali roditelji ipak treba da paze kakvo ime daju detetu da kasnije ne bude meta grubih sala

Back