Da li mogu biti turdna iako sam nevina? HITNO!

Spavam vec godinama bez kondoma, naravno ne ejakulira u meni, pa nisam nikada zatrudnela..Em si nevina em nije u tebe..Nema sanse, ne 99, 99 posto, vec 1000 posto..Ali sledeci put kada budes imala odnose koristi zastitu, i ne slusaj mnogo ova lupetanja, i bez paranoisanja..Samo racionalno razmisljaj sta je moguce a sta nije..:) I informisi se sto vise ;)

Spavala sam sa momkom, ali sam i dalje nevina... usao je samo par cm, i nije svrsio u mene... Sada sam jako zabrinuta da sam tudna, pa mi mozda zbog stresa ciklus kasni par dana, a inace je neredovan... Kolika je verovatnoca da sam trudna?
Eh kao da ti znaš da nije svršio u tebe. Ne vjeruj nikome.
Da ga izvlači onda kad je najljepše-nema šanse.
I od tih par cm može da se zatrudni ako se potrefi sve.

Spavala sam sa momkom, ali sam i dalje nevina... usao je samo par cm, i nije svrsio u mene... Sada sam jako zabrinuta da sam tudna, pa mi mozda zbog stresa ciklus kasni par dana, a inace je neredovan... Kolika je verovatnoca da sam trudna?

najprije se temeljito izuchava seks, tvoje tijelo pa njegovo tijelo sve pomutji literature, zatim se konstatujemo sa ginitjem i onda kretjemo sa skidanjem gatjica i svega ostaloga

par centimetara je jako individualno a ako mu se otelo u narodu poznato kao "kapi sretje" sve je mogutje:mrgreen::mrgreen:

ako rodish sina zvat tje moga Sretjko

Back