Da li mislite isto kao Bojan Marovic

• Začetnik teme Začetnik teme Moon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moon:
ja sam taj,koji kada je sa nekim,voli da bude samo sa tom osobom.Volim da je sa mnom neko sa kim mogu da pricam otvoreno o svemu.Nisam za veze za jednu noc.Privlace me komunikativne devojke.Lepota je relativna stvar,a ako mogu da sedim i pricam sa devojkom o ozbiljnim stvarima,da me razume,onda je to ona prava sa kojom zelim da ostvarim vezu.
Kakav bre Bojan Marovic?To sam ja kazao jos dok je on pio mleko pre spavanja :lol:

ja sam taj,koji kada je sa nekim,voli da bude samo sa tom osobom.Volim da je sa mnom neko sa kim mogu da pricam otvoreno o svemu.Nisam za veze za jednu noc.Privlace me komunikativne devojke.Lepota je relativna stvar,a ako mogu da sedim i pricam sa devojkom o ozbiljnim stvarima,da me razume,onda je to ona prava sa kojom zelim da ostvarim vezu.

Kada bi takvom moglo da udje u glavu da imam decka a da mi je on samo drug i da je to izmedju nas samo drugarstvo, drugarska veza, veza izmedju drugarice i druga, i da sa njim hocu samo da se setam od kafica do kafica, to bi bilo super. To bi bilo idealno kad se preselim u Beograd da nadjem takve fudbalere i manekene...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back