Da li mislite hoce li Srbija jos ratovati?

Hoce li Srbija jos ratovati ove decenije?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

novkam

Početnik
Poruka
9
Ja mislim da hoce.Pa bih zelela cuti jos necije misljenje.

Mislim da hoce zato sto sam bas juce procitala "Tadic:ako Srbija udje u rat sa Nato izgubila bi" i jos jednom je Tadic rekao ako bi Nikolic pobedio u Srbiji bi se zaratilo. :guza: hmmmmm :confused: :think:.Ali to nema veze mozda i to nisu neki dokazi,ali i na Americkom nekom sajtu sam procitala "da li ce Srbija pobediti albance u drugom ratu".

Bombardovanje je proslo to je prvi :eek: :think: .

Jedan Musliman mi je rekao da ce rimski papa doci u Srbiju sledece godine i da ce jedva izvuci glavu zato sto ce ovde biti gradjanskog rata.

I rekao je da on to ne prica bezveze i da cu se uveriti.Najmanje ce Vojvodina stradati i da ce svi ici u nju,ali da niko nista nece smeti reci zbog Madjara itd.Videcemo :hvala: :per:

Ova tema je samo dokaz da ovaj pdf vise nema moderatora. Borka moderise jedno 12 pdf-ova... zadje ovde jednom u godinu dana... Paja je nestao u akciji. Mislim da je vreme da podrzite novog moderatora. Quotovi, kritike , buducnost. Iza mene stoji jedno 6 000 postova na ovom pdf. rastrakanih na sedam razlicitih alijasa.

Jednog dana ljudi ce pogledati unazad i videti da sam porodio 21 vek na ovom forumu.

Jedinog posla koga ne mogu da se prihvatim... to je da ulazim u Horor, Hobit & Hari Poter teme. Nema zeludacne kiseline za to... Dakle ne postoji druga opcija do da predlozim Honduras za moderatora foruma... Mislim da je zasluzila svojim nesebicnim angazmanom na ovim stranicama.

Vote Honduras :gace:

images

hmm, jako intrigantna i u datom trenutku osjetljiva tema(tika), ali jos vrlo zanimljiva i mastovita za ove stranice..
prije svega malo sam se :lol: .. pa sad zamisljam jednu SF-komediju zvanu "Gradjanski rat u Srbalja", ali ne ipak... Mi smo prije svega atentatori, onako mucki iza ledja... A i naucili smo to kroz nametnutu istoriju, od hajduka, do gerilskih ceta Kralja Pere, ovaj mislem dalje djenerala Draze, pa do onih Josipa Broza..

Ali sta da kazem!? Ajde ovako, posto je ipak ovo pdf o filmu a vec od prije godinu-dvije sam imao neku ideju o svemu, pa sam o tome jednom nesto i napisao:

http://forum.krstarica.com/showthre...m-u-Srbiji?p=20921381&viewfull=1#post20921381

Srbiji je potrebna jedna jaka zena na celu drzave, ajde da kazem i Heroina, da bi sami porasli u sopstvenim i u ocima svijeta. Komicna stvar je da su se, pazi sad, Seseljevci prvi tako neceg dosjetili.. :lol:

A tako nekog sam zamisljao poput jedne Irene Papas. Uvijek se sjetim one scene iz "Zorba the Greek" i njenog energicnog pogleda, punog strasti i snage, medju tipicnom balkanskom bratijom (ovaj put zadriglim Grcima)..

Papas1.jpg

steta, ne mogu da nadjem scenu.

A sta ce biti dalje od Borislava i Tomislava!? Pa mislem da ce ih gazda Misko pozvati na kafu, ispratiti uz prigodne darove i lijepo da im kaze da mu ne kvare dalje raspolozenje i radnu klimu..

P:S: da, kolega bande, tj. Ex mi je upravo procitao misli, o tome sam i ja razmisljao ranije, pa od mene jos jedan glas za Honduras, da izglasamo prvu zenu, bar za ove stranice.. :)

Poslednja izmena:

Back