Kališ-Meriš,
ja i dalje mislim da ti voliš da privlačiš pažnju. Ali, kao što sam rekao kad sam prvi put čuo za to, reći ću isto i sad – ako ti se to stvarno dešavalo (i to samo tebi) zašto nisi prvo kontaktirala nadležne osobe? I zašto si pisala forumašima tu priču za koju smatram da je šuplja i bez dokaza?
I ne treba da se zahvaljuješ nama brbljivim ljudima koji smo samo preneli ono što si sama pokrenula. Ne razumem kako si mislila da to može da ostane tajna. Tim pre što si poruku poslala i prijateljima (ili barem jednom od prijatelja) onih koji te napadaju.
Mali savet – ako te neko spamuje, ako ti neko šalje uvredljive poruke, o tome obavesti moderatora, njegova je dužnost da korisnika foruma upozori i izbaci. Prema tome, to bi ti bio prvi korak. Takodje, nije loše da odabereš moderatora kojem ćeš se obratiti. U tvom slučaju, verovatnije je bilo da će ti neka ženska osoba pre pomoći. Ja bih ti predložio Gazdaricu, Blondi i Kelis. Da si se obratila bilo kojoj od njih, siguran sam da bi te shvatile najozbiljnije. Postoji mogućnost da se direktno obratiš i administratoru Krstarice, ali to nije inco, nego Boža. Osim ako mu to nije drugi nick
Niko ovde tebe ne mrzi, ali što reče Anakin, stvarno je vreme da se te stvari rasčiste, hoću da znam da li su ti ljudi stvarno manijaci ili si ti preuveličala stvar? Ne možeš da napišeš tako nešto i da se onda praviš da se ništa nije desilo.
I još jedan mali savet – ukoliko si sigurna da je ta ekipa na bilo koji način loša, da te uznemiravaju bez izgleda za prestanak, preskoči odlazak u policiju, oni će čekati da se nešto konkretno desi da bi mogli da reaguju. Nego lepo nadji neko muško društvo (ili pošalji 10-ak pp-ova odabranim muškim forumašima) podeli im bejzbol palice i pošalji na adrese. Nakon toga te niko više neće uznemiravati.