paja1408
Buduća legenda
- Poruka
- 34.639
Oće, što bi njegov pok.ex-šef rekao "malo morgen".
naravno...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oće, što bi njegov pok.ex-šef rekao "malo morgen".
Ja sam mislila da se vi zezate sa ovom slikom gde je Dacic i "biciklo", mislila da je neka fotomontaza u pitanju, kad ono vidi![]()
Ma jok bre, čovek snimao beogradžane kako piške u Ušću
i tu ukebao "pravog" lopova bicikleta, pa trijumfovao prvi dan
premijerovanja ....
Ма одлично да су пронашли бицикл - брука и срамота поготово што су нам Јапанци ОНОЛИКО ПОМАГАЛИ И ДОНИРАЛИ.......
Ja sam mislila da se vi zezate sa ovom slikom gde je Dacic i "biciklo", mislila da je neka fotomontaza u pitanju, kad ono vidi![]()
Ма одлично да су пронашли бицикл - брука и срамота поготово што су нам Јапанци ОНОЛИКО ПОМАГАЛИ И ДОНИРАЛИ.......
Sreco moja "beogradzana" u tom Uscu najmanje ima. Samo naculjis uske i slusas to unjkanje i njakanje...![]()
...pa šta bi bilo da ga nisu pronašli? Ne bi valjda ludi Japanac išao peške kući, dala bi mu država Srbija drugi bicikl......ovde se krade i otima svakodnevno a Dačić juri japančev bicikl.......baš smo banana država........mislim ponižavajuće je za sve gradjane Srbije što uopšte ta priča o biciklu ide u medije........Ма одлично да су пронашли бицикл - брука и срамота поготово што су нам Јапанци ОНОЛИКО ПОМАГАЛИ И ДОНИРАЛИ.......
Jel mu Beogradjani ukrali bicikl?
To li je ta kultura beogradska?
Ne zna se brate ... ministar izvuko lopova iz wc-a,
dal je ukrao, nije ukrao, samo se slikao dok je piskio,
iz Beograda je, nije ...?
Vazno je da smo trijumfovali ....![]()
to je trik pitanje...GDE JE KOFER !!!