Да ли Кина лаже о броју становника?

milsu

Domaćin
Poruka
3.178
Ауторска.

Аутор Леи.

Да ли Кина има заправо 300-400 милиона становника, а не 1,4 милијарде? Наводно, пре "Ковида" било је 800 милиона Кинеза, а сада их има највише 400 милиона. Значи да је лажна пандемија служила да се побије пола Кинеза. И тамо жестоко раде на депопулацији.

Ok, da raščistimo par stvari:

1) Tko to tvrdi da je Kina imala navodno 800 milijuna stanovnika prije Covida?

2) Otkud ti podatak da Kina danas ima 300-400 milijuna stanovnika?

3) Kako lažna pandemija može ubiti bilo koga?

Uvodni komentar ti je besmislen. Nisi dao bilo kakve dokaze za iznesene tvrdnje, izuzev nekog random videa s YT.

Činjenica je da ih je teško prebrojati, no ovoliko umanjivanje zvanične brojke je presmešno
Prema službenim podacima iz 2024. godine, u Kini živi 1,4 milijardi stanovnika. Vjerujem da bi do sada sigurno netko primjetio da nedostaje 1 milijarda ljudi. Ne bi to ostavili da objavi vlogerica na YT. :roll:

Ауторска.

Аутор Леи.

Да ли Кина има заправо 300-400 милиона становника, а не 1,4 милијарде? Наводно, пре "Ковида" било је 800 милиона Кинеза, а сада их има највише 400 милиона. Значи да је лажна пандемија служила да се побије пола Кинеза. И тамо жестоко раде на депопулацији.

1982.Kina je imala milijardu stanovnika

Da na Balkanu živi 1 milijarda ljudi, ratovali bismo svaki dan. Što bi nam lijepo bilo. :D :lol:

Pa realno mi kakvi smo ono da nas je recimo 5 ili 10 puta više recimo pa mi bi pojeli jedni druge, ono doslovno bi se pojeli međusobno , ono kad vidiš kako su svi nešto nadrkani, sujetni, egocentrični, podeljeni po svim pitanjima, kako više niko nikog ne može da podnese, itd.

Inače vrlo moguće da Kina laže o broju stanovnika, sad ne verujem da ih ima baš toliko manje i da ih je samo oko 400 miliona ali da malo naduvava brojke vrlo moguće, ali u principu to svi rade, recimo i Rusi verovatno lažu i malo naduvavaju brojke o broju stanovnika jer poznato je da ukoliko bi im broj populacije pao ispod neke kritične brojke da ne bi bili više u stanju da brane toliko teritoriju, takođe i ovde recimo ja verujem da su i ovde prenapumpane brojke i da nas ima manje nego što se tvrdi (na popisu iz 2022) jer mislim da bi tek to bilo poražavajuće za ovu vlast kada bi se videlo koliko je ljudi napustilo zemlju i koliko se broj stanovnika smanjio za tih 10-ak godina njihove vlasti.
Mislim kad neka država objavi te podatke ono to je nemoguće proveriti i možeš samo da im veruješ ili ne veruješ , pa prema tome verujem da svi malo kite i tjuniraju podatke i brojke kako njima odgovara (što iz propagandnih što iz strateških razloga).

Poslednja izmena od moderatora:
Ауторска.

Аутор Леи.

Back