DA LI KAMILU U JAGODINI,IMA KO DA OPLODI !

Ovo pisem,i ako nisam potpuno siguran u vest koju sam upravo primio.Poznato je da zoo vrt u Jagodini,ima
izmedju ostalih zivotinja,jednu Kamilu.E sad,kaze ta novo primljena vest,ta Kamila je dobila "teranje".To vam je
ono,kada zenka bilo koja,oseti potrebu,da je muskarac -muzjak,opase,da je dobro seksualno stisa uzbudjenje.

E pa kazu,ova Kamila u Jagodini,nema muskarca za seks,i naravno,pocela je da "ludi".Njisti,skace na sve sto mirise
(ili zaudara namusko).Dobro znam,kako je i muskarcu bez zenske,na duze vreme,a isto tako,znam kako je zenskoj
tesko da bude bez muskarca,pogotovu ako ga nema dugo.

Postavlja se pitanje,kako na najbolji,i sto je najvaznije na najbrzi nacin,obezbediti toj jadnoj Kamili,jednog jakog
seksualno mocnog muzjaka.Hajde da svi pomognemo,da nekako preko svojih prijteljskih veza u tim africkim
drzavama,dodjemo do sto pre, jednog muzjaka Kamile.

Ja sam trebao da idem na godisnji odmor,imao sam sve uplaceno,ali sam odlozio put,dok seksualno na najbolji
nacin,ne sredimo ovaj seksualno ljubavni problem.Verovatno da ta Kamila iz Jagodine,zeli i da bude oplodjena.
Dakle kod nabvke muzjaka,moramo voditi racuna,da li je plodan tj.da li ima dovoljan broj spermatozoida koji su
dovoljni za oplodnju.

Trinito -Ne verujem da si ovaj tekst ti napisao.Koliko znam,ti jedino znas da njaces.Ti si trinito,jedna velika greska majke prirode.Ali eto,i ta nasa
majka priroda,po nekada pogresi.Pa stvori jedno tako pobaceno stvorenje,kao sto si ti.Zalim te Trinito,ali sta mozemo,da nema tako tupih kao sto si ti,
ne bi mogli da razlikujemo one pametne..Ti bi trebalo da odes u neku zabacenu pecinu da zivis,da ne bi zagadjivao,ovaj nas zivotni prostor,koji je
rezervisan za normalne ljude.!:zper::per:

OVIM PUTEM,POZIVAM SVE DOBRE LJUDE KOJI SU MATERIJALNO SITUIRANI,DA ZAJEDNICKIM SNAGAMA,KUPIMO MUSKARCA
KAMILU,KOJI JE SPOSOBAN DA OPLODI ONU KAMILU U JAGODINI.TA MUSKA KAMILA,TREBA DA POSEDUJE CERTIFIKAT,
DA JE VEC NEKU KAMILU OPLODIO.ZNAM DA NAM JE I LJUDSKI NATALITET OPAO.ALI TO NEMA NIKAKVE VEZE,SA OVOM
DOBROTVORNOM AKCIJOM.!!!

Back