da li kad kaze RAZVOD to i misli,ili se jos dvoumi?

Silent Bob:
Jos i da joj se zakune... :-D :-D :-D Zaklela se ona njemu na vecnu vernost... pa joj to nije smetalo da joj drugi muskarac svrsava po licu i zubima, a da onda kad ona dodje kuci da ljubi muza i decu... i sad jos ona da njemu jos postavlja ultimatum i trazi da joj se zakune... eeeeeeeeeee :lol: :-D
e stvarno si klinac bre:lol:
ko zna koliko su ti sperme prenele (preko lica i zuba) :lol: :lol: :lol:

penelopa*:
Sta li sam samo htela ovom temom??? Valjda reci utehe,al de ovde da ih trazim medju silent bobom,Dragojlom i jos nekim likovima :|

mala razmisli, iako sam te kritikovao, jedino sam ti ja ponudio konkretnu pomoc...
znaci, nije sve tako crno belo, nisi ti crna a ja beo, ili ja crn a ti bela, i nije ovo rat crnih protiv belih... ali sam morao da te kritikujem, jer si uradila to sto si uradila, i znamo kakve epitete zasluzuju takve osobe, verujem da to ni sama ne sporis... pozdrav

penelopa*:
Ne opravdavam sebe nikako,trebalo je da ucinim sve da do toga ne dodje.I nisam kalkulisala kako ono rece DIVE,ni slucajno.Moja jedina opcija je bio moj muz i moj brak.Ja sam protiv prevare i to vrlo vrlo,ipak ja nisam napravila prevaru tog tipa.Ali ako bih vam rekla kako je bilo tek biste me onda cascavali epitetima,pa cu to precutati. Naivnost je moj greh najveci. Tek sam nakon svega shvatila znacenje recenice-Ne sudi da ti ne bi sudili !Tako da sigurno necu izigravati sveznajucu i bezgresnu,nikada.
Mi smo i dalje pod istim krovom. Dokle? I ja bih volela da znam....

pravo da ti kazem zainteresovala me je tvoja prica i voleo bih da cujem kako je doslo do te prevare i sta ste sve radili.
ako sam dobro razumeo ucinila si to samo jednom?

kazes da nije klasicna prevara u pitanju??? kako to?

hajde otvori dusu i ispricaj jasno i celovito, zelim da te razumem ali te tesko pratim jer si prilicno nepovezana, konfuzna i nedorecena... mozes i na pp ako ti je glupo na javnom, kiss...

Back