Da li još ima FSO Poloneza u Srbiji?

Siinamota

Početnik
Poruka
21
Gledam po raznim sajtovima za polovne automobile u Srbiji da li se negde prodaje Polonez. Već tri godine mi je omiljen automobil, ništa specialno nije ali nekako ima tog nekog šarma koji ne mogu da opišem. No, ima dva modela koja me intereusju (FSO Prima i FSO Caro).

1752090235114.jpeg
1752090276507.jpeg

Interesuje me kakav je u vožnji ako je neko imao iskustva, i da li ga je iko ikad video u Srbiji.

Meni Polonez izgleda kao mlađi i mršaviji brat Lanče Delte Integrale.

Ali slažem se da ima svoj specifičan šarm. Dole u Jurija Gagarina pred kraj ulice, u onom pretposlednjem redu stepeničastih zgrada sa desne strane jedan je stajao na kraju parkinga zavučen godinama i godinama. Ne znam šta je bilo s njim, možda je još uvek tamo.

Meni Polonez izgleda kao mlađi i mršaviji brat Lanče Delte Integrale.

Ali slažem se da ima svoj specifičan šarm. Dole u Jurija Gagarina pred kraj ulice, u onom pretposlednjem redu stepeničastih zgrada sa desne strane jedan je stajao na kraju parkinga zavučen godinama i godinama. Ne znam šta je bilo s njim, možda je još uvek tamo.
Sto kaze Dule kukacemo mi tek za te starije automobile do euro 3 standarda.

Polonez je trulio brzimom svetlosti a trošio kao tenk. Svojevremeno su bili česta pojava na nbgd naravno nisu se vozili i na kraju je to parking servis sve pokupio i u presu.

Možeš u poljskoj da kupiš i dovezeš tj uvezeš. Imaš i pezejca koji je meni zanimljiviji auto. (Imao sva 4 točka diskove npr) Isto trulio i trošio kao brod.

Back