DA LI JE ZVEZDA JOŠ UVEK DRŽAVNI PROJEKAT?

hefajst

Primećen član
Poruka
581
Vidim piše im na dresovima LUKOIL. A znamo da je to ruska firma sjedinjena sa Gaspromom. Gasprom/Lukoil ima firmu u Srbiji,NIS, i drži 51 posto akcija. Ostalo drži država Srbija(čitaj političari Sps). Pa me zanima koliko je Bajatović dao para poreskih obaveznika da finansira Zvezdu?

Opet se istorija ponavlja, opet skup naftnih tajkuna uz pomoc drzavnih aparata jurisa na Evropu. Zaboravio sam da dodam da je sastanak o sponzorstvu odrzan u Vladi Srbije.

Kada cete vi iz Zvezde da shvatite da gde država rukovodi to preduzeće propada neminovno. Jer niko nikom ne odgovora za svoje postupke.

Poslednja izmena:
Pravo pitanje je na osnovu čega Zvezda dobija pare? Na osnovu kojih rezultata? Partizan je veliki euroligaški klub.

Kao prvo i osnovno:
Ne znaci da neka firma daje pare klubu samo zbog rezultata........To nema veze sa mozgom.
Pare mogu da se daju zato sto im se svidja boja ociju kapitena tima i slicno.
Obzirom da je u pitanju privatna firma, sta bilo koga briga koga oni zele i hoce da pomazu?
To su njihove pare, i ako zele da ih bace u bunar, to je njihova stvar......Njihove pare, njihove procene.....

Pravo pitanje je na osnovu čega Zvezda dobija pare? Na osnovu kojih rezultata? Partizan je veliki euroligaški klub.

koji nikako da nadje stranog sponzora, a to bi trebao kao evroligaski klub da uradi... na stranu to sto je on zasluzio da ga drzava malo finansijski nagradi jer je reklamira u EL, Partizan je morao svoje spehe da valorizuje i poslovno u inostranstvu
to je ono na sta se uvek skretala paznja da Partizan nema dobar marketing i dovoljno strucne ljude u upravi

sto se tice Zvezde, nasa drzava je rasipnicka i cesto baca pare u bunar za srecu
uzmi primer Zastave, za pare koje su tamo bacene u poslednjih 20 godina, Kragujevac je mogao da razvije sigurno 50 profitabilnijih projekata... no Zvezda kao zabluda u koju veruje dosta ljudi predstavlja priliku da se vlast dodvori birackom telu, a to je cela logika ulaganja u Zvezdu

koji nikako da nadje stranog sponzora, a to bi trebao kao evroligaski klub da uradi... na stranu to sto je on zasluzio da ga drzava malo finansijski nagradi jer je reklamira u EL, Partizan je morao svoje spehe da valorizuje i poslovno u inostranstvu
to je ono na sta se uvek skretala paznja da Partizan nema dobar marketing i dovoljno strucne ljude u upravi

sto se tice Zvezde, nasa drzava je rasipnicka i cesto baca pare u bunar za srecu
uzmi primer Zastave, za pare koje su tamo bacene u poslednjih 20 godina, Kragujevac je mogao da razvije sigurno 50 profitabilnijih projekata... no Zvezda kao zabluda u koju veruje dosta ljudi predstavlja priliku da se vlast dodvori birackom telu, a to je cela logika ulaganja u Zvezdu
Nažalost ovo je surova istina.
Da se u ovoj zemlji poštuje privatno vlasništvo Zvezda kao preduzeće/organizacija bi trebalo odavno da ide u staro gvoždje.

Kao prvo i osnovno:
Ne znaci da neka firma daje pare klubu samo zbog rezultata........To nema veze sa mozgom.
Pare mogu da se daju zato sto im se svidja boja ociju kapitena tima i slicno.
Obzirom da je u pitanju privatna firma, sta bilo koga briga koga oni zele i hoce da pomazu?
To su njihove pare, i ako zele da ih bace u bunar, to je njihova stvar......Njihove pare, njihove procene.....

Pare koje se daju su u neposrednoj vezi sa rezultatima.:rtfm: Ako klub ima dobre rezultate više ljudi ga gleda, a što ga više ljudi gleda to više gledaju u reklame sponzora. Ako više gledaju u reklame veće su šanse da kupe njihove proizvode, moj Kosta.

I nisi mi odgovorio na temi Ep u Litvaniji.

Pare koje se daju su u neposrednoj vezi sa rezultatima.:rtfm: Ako klub ima dobre rezultate više ljudi ga gleda, a što ga više ljudi gleda to više gledaju u reklame sponzora. Ako više gledaju u reklame veće su šanse da kupe njihove proizvode, moj Kosta.

I nisi mi odgovorio na temi Ep u Litvaniji.

To sto pricas uopste nije tacno...........
Moze Real da bude u drugoj spanskoj ligi, a Rajo Valjekano da bude deset godina prvak Spanije uvek ce sponzorski ugovori Reala biti veci od Valjekana....
To nema iskljucive veze sa rezultatima, nego sa dobrim marketingom, zatim imenom kluba kao brendom i mnogim slicnim stvarima.......
Rezultati su tek jedna od stavki koja je vazna i daleko je od presudne.

ja opet tebi odgovaram..sponozori EPS i Telekom-drzavni projekat.........

Nemoj da LAZES zemo, kad je EPS bio sponzor Partizanu, a tek za Telekom da ne pricamo, znas li ti razliku izmedju MTS-a i Telekoma, dve drzavne firme od kojih MTS upravlja mobilnom telefonijom i ima 1000 radnika a Telekom svim ostalim, ima 11 000 radnika i sponzorise ZVEZDU!!!

Back