Da li je zima bolja od leta?

Smeta mi velika vrucina i ne izlazim dok ne padne mrak leti, zimi mi smeta hladnoca i ne izlazim jer vise nemam para za kafice...

Jesen i prolece su mi ok...
Mozda je malo leto bolje jer kad si na kampovanju u prirodi u debeloj hladovini pored vode onda moze da se podnese i jedino tada mogu da idem na te izlete.

Zimi slabo radi riba a i uvek je duplo hladnije pored vode...

Nema vise hladnih zima,zadnjih 5-6 g uopce ih nema...U kratkome se moze biti sve do 01mj,u prvom nesto hladno naiđe 3 dana pa ugrije.Strasno jer necemo moci vise susiti suho meso,,, jednostavno nema zime,nema susenja...Zato bude buba i tih prehlada virusa svake vrste...

Winter Solstice Snow GIF

Magla je lipa,ali gadna za voziti.
Nju bi gledala i dirala danima da me kupa po licu,kisa dosadi sad kad krene ne zna stati....A posla ko u prici,a ne mozes jer je sve momko,to trece sto reko mogu samo sanjati kako je hodati dok pahuljice lagano padaju,ja da to dozivim u kucu ne bi ulazila dok se ne bi smznula ziva

Magla je lipa,ali gadna za voziti.
Nju bi gledala i dirala danima da me kupa po licu,kisa dosadi sad kad krene ne zna stati....A posla ko u prici,a ne mozes jer je sve momko,to trece sto reko mogu samo sanjati kako je hodati dok pahuljice lagano padaju,ja da to dozivim u kucu ne bi ulazila dok se ne bi smznula ziva
i zvuk snega kako škripi pod nogama...

Zapalis drva, pa na dimu susis.
Nego kako ja susim,,,,koji ce mi klinac drva i dim ako nemam bure i hladnoce da to meso stisne a ne da iz njega kapa znoj,a muha na stotine pa ga ti obrani od njih,ovamo zadnje 2g ljudi cudo bacaju prsute u smece jer su se napuhali,ja sam prije 6g isto 2 velika prusuta bacila iako su dugo bili na dimu i u hladnome ali ocito nije pomoglo...Od tada samo kupujem pancetu 12 krpa da se susi,vrat,i meso za kobasice praviti.Prosle zime smo uzeli 14Krpa pancete 1 vrat i gotove vec napravljene kobasice 20 komada,Kobasice i vrat smo ok osusili ali za Pancetu muku mucili da muha ne ubaci,bure i hladnoce uopce nije bilo,ove godine necu se sa tim zezati ako ne bude bure bar tj dana.jer 3-4 dana mora biti u soli pa tek onda na dim,najmanji problem drva i dim,treba meni hladnoca i bura da to stisne sve.

Back